FINNISH OPEN 2018 LEHDISTÖTIEDOTE

SUOMEN VAHVIMMAT MIEHET KOHTAAVAT 4 KOVAA ULKOMAISTA VOIMAMIESTÄ KOKKOLASSA 24.8.2018
 
 
Kahdeksan Suomen vahvinta miestä ja neljä kovaa ulkomaista voimamiestä kohtaavat Kokkolassa Venetsialaistapahtumassa, kuudessa jäätävän kovassa ja raskaassa voimamies lajissa. 
Suomalaiset karsitaan kilpailuun SCL alaisten karsintakilpailuiden kautta kesällä Imatralla, Laukaalla ja Lohjalla. Yksi paikka varataan myös Kokkolaan ja sen saa Mikko Annala. Heitä vastaan asettuu neljä kiven kovaa järkälettä, mm. Maailman Suurin Voimamies Sean O Hagan 213cm & 200kg!
 
Kilpailun arvo on todella suuri kilpailijoille, koska tämän kilpailun kautta valitaan ne, jotka pääsevät osallistumaan Strongman Champions Leaguen ammattilais- sarjaan, sekä Maailman Vahvin Mies kilpailun karsintaan. Kilpailu kuvataan MTV3 sekä C-More kanaville.  Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.
 
Strongman Champions League
– Strongman Champions League on maailman kovin voimamies sarja, jossa kilpailevat Maailman parhaimmat ammattilaiskilpailijat. Kaikkiaan 16 osakilpailua 2018 sisältävä sarja käydään ympäri maailmaa mahdollisimman eksoottisissa ja näyttävissä paikoissa. Sarja kuvataan ja näytetään lähes sataan maahan, eri TV kanavien välityksellä. Lisätietoa sarjasta www.strongmancl.com