Rolling Thunder SM & Silver Buller WR 2017

Rolling Thunder SM & Silver Bullet WR 2017

Kilpailu käydään voimamiesten Power X wknd tapahtuman yhteydessä. Molempina päivinä tapahtuu kello 12 alkaen.

GripMonsters Otevoimapisteen tapahtumat 29-30.4 2017

Lauantai klo 12.00 alkaen

GripMonsters Rolling Thunder SM karsinta. Kyseessä on 60mm paksu, pyörivä kahva. Laji suoritetaan 1 käden maastanostona ja karsintaraja on 85kg. Karsinta on avoin kaikille lajista kiinnostuneille. GripMonsters pisteeltä löytyy myös muita mielenkiintoisia puristusvoimaa mittaavia lajeja. Päivän parhaat suoritukset palkitaan. Tervetuloa kokeilemaan missä kulkee puristusvoimasi taso.

Sunnuntai klo 12.00 alkaen - GripMonsters Rolling Thunder SM finaali.

Laji suoritetaan IronMindin ”last man standing” säännöillä. Taloustukku KERD Oy sponsoroi 200 euron rahapalkinnon kilpailun suurimman raudan nostajalle mikäli hän kykenee nostamaan yli voimassa olevan Suomenennätyksen joka on 106kg.

Rolling Thunder SM kilpailun jälkeen maailman vahvimmat otevoimailijat yrittävät rikkoa Captains Of Crush 3 ja 4 jousipuristimilla IronMindin Silver Bullet virallisia maailmanennätyksiä.

GripMonstersien pisteeltä löytyy myös molempina päivinä yksi maailman kovimmista puristusvoimaa mittaavista välineistä. Kyseessä on 176lbs (80kg) painava INCH dumbbell jossa on 60mm paksu kahva. Tätä kyseistä käsipainoa on käynyt yrittämässä nostaa tuloksetta liki 1500 ihmistä ympäri maailman. Onnistuneita nostajia löytyy tällä hetkellä vain 12 miestä joista puolet Suomalaisia. Kannattaa tulla paikanpäälle katsomaan mistä on kyse.
Paikka: Hipposhalli, Jyväskylä 29.4-30.4 2017
Järjestäjä: GripMonsters / Juha Harju
Säännöt: IronMind, Rolling Thunder, Silver Bullet
Lisää infoa: kingkongofgrip(@)gripmonsters.fi