Titan siteetTitanin rannesiteet ovat tilattavissa ! Suositut 50cm THP, Titanium ja MaxRPM palaavat takaisin valikoimaan. Pituudet ovat todellakin muuttuneet hieman. Pitkä malli pysyy samanlaisena mutta lyhyt side muuttu 24" pituisesta 20" malliin eli lyhenee 10cm. Suosituimmat mallit THP ja Signature Gold löytyvät 20" ja 36" pituisina sekä MaxRPM ja Titanium ovat saatavana 20" ja uutuutena 30" pituisena. Polvisiteitä on saatavana 2.0m ja 2.5m pituisina sekä THP ja Singnature Gold myös 3.0m pitkänä.
Uusi erä on matkalla varastollemme ja ennakkomyynti on jo alkanut. Käytä hyväksesi alennuskoodi TITAN17 joka on voimassa verkkokaupassamme 30.4. saakka. Tilauksia aletaan lähettää asiakkaille 25.4.Titanin toimitusajat ovat pidentyneet huomattavasti parin viime vuoden aikana. Neuvottelemme parhaillaan 20-vuotisen kumppanuuden kunniaksi uusia toimitusehtoja ja systeemejä joilla saisimme maailman lujimmat varusteet asiakkaillemme nopeammin ja edullisemmin.
Hinnan pitäminen edullisena on haaste sillä USD on vahvistunut euroa vastaan nyt 30% viimeisen kahden vuoden aikana. Totta, pelkkä valuuttakurssien muutos lisää hintaa neljänneksen vaikka USA:n päässä hinta pysyisi samana.