VH.fi Voimamiesvälineistö

Voimamies arsenaalimme vahvistuu ja monipuolistuu entisestään. Uusi Via Dolorosa kantolaite sai tulikasteensa viime kesänä voimamiesten Finnish Open ja SCL Finland kisoissa. Käsipainot, tukit ja koko kalustomme sai kiitosta osakseen. Seuraavaksi vuorossa ovat uusitut farmarikävelypainot ja kehikko.
Kausi 2017 on nyt ovella. Ota yhteyttä niin katsotaan salillesi voimamieskalusto, toiminnallinen osasto tai vain jokin yksittäinen väline kalustoa täydentämään. Tehdään joko kokonaan uusi tai vaikka edullinen vähän käytetty.


Teemme parhaamme jotta myös voimamiesurheilu saataisiin Suomessa nousuun. Tuemme urheilijoita ja alan tapahtumia sekä kehitämme tuotteita useiden eri yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhteistyössä ovat olleet mukana monet tahot, mm. useat crossfit salit ja valmentajat, Champions-liigan vetäjät Ilkka Kinnusen johdolla sekä monet huippuluokan voimamiehet kuten Tomi Lotta. Viime aikoina myös Suomessa on alettu huomaamaan että kaikki voimamieslajit ovat erinomaisia mihin tahansa toiminnalliseen treeniin.

Eräs tuote on Suomessa lähes ainut laatuinen ... 5-6 lajin yhdistelmä laite !