Xtreme Off season - 12vk Penkkipunnerrus ohjelma

Xtreme Off season - 12vk Penkkipunnerrus ohjelma

Tämä setti herätti paljon mielenkiintoa ja asiakkaat aloittavat treenit tällä viikolla. Seuraava lähtö on syyskuun alussa. Seuraa tilannetta ja ilmoittaudu mukaan.Tuote on myös herättänyt paljon kyselyitä:

Onko kyseessä todellakin henkilökohtainen ohjelma ? - Ei ole, emmekä missään sitä väitäkään. Jokaisen harjoittelun pohjana on sama ohjelma jota säädetään tarvittaessa. Ensin ennen aloittamista ja sitten aina neljän viikon välein. 

Miksi tämä on näin paljon halvempi kuin Saken henkilökohtaiset ohjelmat ? Yksinkertaisesti työmäärään perustuen. Henkilökohtaisia ohjelmien parissa voin ottaa uusia asiakkaita vasta kesällä. Kerään myös palautteita joita käytämme hyödyksi jatkossa. "Maksamme hyvityksen" halvan hinnan muodossa, tosin tähän hintaan ei enää tämän jälkeen tehdä mitään.

Kuuluuko tähän henkilökohtaista ohjausta ? Ei kuulu. Koska meillä on käytössämme laaja verkosto saleja on ylevä tavoitteemme luoda jatkossa kursseja joihin sisältyy myös yhteiset treenit esimerkiksi joka neljäs viikko.

Onko tulossa muita vastaavia online kursseja ? Kyllä. Meillä on idea-asteella monia vastaavia. Maastanosto treenit voimamiehille ja -naisille, ponnistusvoiman ja lähtönopeuden kehittäminen voimaharjoittelun avulla, keskivartalon vahvistaminen ... Teemoja riittää mutta riittääkö aikaa ?

Mitä referenssejä teiltä löytyy ? Tämän vuosituhannen puolella Saken ohjelmilla ovat treenanneet mm. Jari Mentula ( penkkipunnerrus ), Tomi Lotta, Matti Lehto, Jarno Kirselä, Juha Someroja, Jani Murtomäki, Kirsi Järvi, Jani Ihalainen, Paavo Paaso ... samoin laaja joukko ulkomaisia nimiä. Sillä onko asiakkaissani PT-koulutusvastaavia, muita vastaavia palvelun tarjoajia tai voimanostoliiton maajoukkuevastaava ei ole sinänsä mitään merkitystä. Koska lopulta olemme kaikki vain nostajia niin tärkeintä on laaja yhteistyö eri tasoisten urheilijoiden kanssa. Moni heistä on ryhtynyt asiakassuhteen jälkeen tai jo sen jatkuessa valmentamaan itsekin. Kertokoon se osaltaan jotain.

Mistä olette tietonne saaneet ja mihin systeemi perustuu ? Ei minulla ole mitään omia systeemejä tai metodeja, jätän ne kernaasti muille. Työn perusteina ovat sellaiset alan nimet kuin Mel Siff, Vladimir Zatriorsky, Louie Simmons, Boris Sheiko sekä heidän julkaisunsa. Kaikki edellämainitut ovat myös tuttuja henkilökohtaisella tasolla. Samoin lasken yhteistyökumppaneiksi kaikki edellisessä kohdassa mainitut ja listaa voi jatkaa vaikka sellaisilla nimillä kuin Dr. Eric Serrano tai Jyrki Kononen. Suuri osa palautteesta tulee asiakkailtamme. Teen heidän kanssaan yhteistä matkaa ja olisihan ihme jos siitä en itsekin oppisi mitään.

Tässä "tuoteseloste" lyhyesti:

Kyseessä on Online-pohjalta toteutettava valmennuspaketti sisältää kaksi eri versiota joista toinen on tarkoitettu enemmän raaka nostajille ja toinen paidalla punnertaville. Molemmat on suunniteltu siten että ne tuovat harjoitteluun jotain uutta, kaivattua vaihtelua ja entistä kovempaa työntekoa.

Samalla treenillä saat samat tulokset. Siksi ohjelma sisältää monta eri metodia ja lähestymistapaa samanaikaisesti. Osioita joita useimmat raakapunnertajat eivät koskaan kuvittelisi tekevänsä ja settejä jotka monet paidalla punnertavat jättäisivät väliin.

Saken yhdessä kumppaneidensa laatima ohjelma perustuu kokemukseen. Se on todistettu tieteellisesti ja myös käytännössä. Ohjelma koostuu kolmesta neljän viikon periodista jotka päivitetään ennen aloittamista. Näin jokaisesta jaksosta saadaan yksilöllinen ja tuloksellinen.

Ohjelman työnimessä on sana Xtreme mutta se on suoritettavissa kaikille joilla on takanaan 1-2 vuotta voimaharjoittelua. Harjoittelua, ei pelkästään salilla käyntiä. Naurettavasta hinnasta huolimatta otamme tämän vakavasti ja odotamme osanottajilta samaa.

Ensimmäinen 12 viikon urakka alkoi maanantaina toukokuun 15. ja päättyy elokuun alkuun jolloin olet valmiimpi kohti syksyn koitoksia kuin koskaan ennen. Tämä vaatii meiltä paljon ja paikkoja on siksi rajoitetusti.

Jos haluat mukaan niin osta tuote verkkokaupasta. Hinta on todellakin naurettava, vain 59 euroa ja sisältää kaiken alkuhaastattelusta päivityksiin. Tämä oli tarjous joka ei toistu koskaan mutta ei toinenkaan "kurssi" hintaan kaadu.
Toiminta on sen jälkeen helppoa. Lähetämme ensin kysymyskaavakkeen ja vastaukset saatuamme ohjelman jota voit alkaa toteuttamaan. Voit koko ajan lähettää kysymyksiä toteutuksesta ja videoita suorituksistasi joko Facebookiin tai YouTubeen. Katsomme, kuuntelemme ja kommentoimme.