WESTSIDE Sertifiointi

18.12.2017
WESTSIDE Sertifiointi

Sertifioinnista ja sen suorittamisesta on tullut paljon kyselyjä. Tulemme aloittamaan kokeet maaliskuun alussa ja mikä parasta, tutkinnon voi suorittaa suomeksi  ! Ensimmäinen koe pidetään 3.3.2018 !
 

Sertifiointi tulee olemaan samanlainen joka maassa ja siitä saa todistuksen. USA:ssa toiminta on jo käynnissä. Seminaariosanottajat ovat ensisijaisia suomenkielisille sertifioinneille mutta kaikki halukkaat pyritään ottamaan mukaan. Mukaan pääseminen on helppoa. Testi tullaan suorittamaan online-periaatteella. Kokeeseen ilmoittaudutaan ostamalla tuote verkkokaupasta.

Eräs kysytty asia on voinko suorittaa kokeen ilman kirjoja. Ei voi. Tämä on testattu yliopistotason valmentajilla joista kukaan ei läpäissyt koetta. Lisäksi hakijalla tulee olla käytännön kokemusta urheilijana ja valmentajana.

Westside Barbell on yksi maailman menestyneimpiä harjoitussysteemejä ja  Westside Barbellin kehittäneen Louie Simmonsin sali on tuottanut satoja maailmanennätyksiä voimanostossa. Louie Simmons itse on yksi maailman arvostetuimmista voimavalmentajista, joka on toiminut konsulttina mm. NHL-, NFL- ja MLB -joukkueille Pohjois-Amerikassa.

Westside seminaarit ovat 2018 saaneet uusitun formaatin. Sisältö on monipuolisempi ja mukana on paljon uutta. Sisältää jokaiselle osanottajalle jaettavan manuaalin !

Käytä kaksi päivää Suomen Westside Barbell-pioneeri Sakari Selkäinahon valmennuksessa. Sakari Selkäinaho on yksi Suomen kokeneinpia voimavalmentajia, Westside Barbellin Suomeen tuonut henkilö ja hän vetää mm. CrossFit Powerlifting Certificationit Euroopassa.
Selkäinaho on ainoa henkilö Euroopassa ja toinen maailmassa itsensä  Louie Simmonsin lisäksi, jolla on lupa vetää Westside Barbell -klubin nimeä kantavia valmennustilaisuuksia. Hän on kirjoittanut esipuheen systeemistä kertovaan West Side Barbell Book of Methods -kirjaan ja Louie Simmons ylistää häntä kirjan sivuilla.2018 alkavat suomenkieliset Westside Barbell -seminaarit ovat teemalla ‘Nopeutta, voimaa ja kestävyyttä’. Workshopit taas tehdään erikseen sovittavan aihepiirin ympärille.
Kaikki ovat tervetulleita mukaan urheilajista ja harjoitustaustasta riippumatta oppimaan uutta ja hyödyllistä voimaharjoitteluun liittyvää. Suurin osa aikaisempien vuosien tilaisuuksista on myyty loppuun  - kannattaa toimia nopeasti.