Saken Valmennuspalvelu

12.07.2017

Saken Valmennuspalvelu

Valmennuspalvelu alkoi toimimaan ja kyselyitä tuli runsaasti. Valmennustiimi täyttyitodella nopeasti koska asiakkaita ei valita tason perusteella vaan otan mukaan kaikki, laidasta laitaan yli lajirajojen first come-first serve periaatteella. Nyt muutamia paikkoja vapaana elokuun alusta.

"Avattuani palvelun jo ensimmäisen viikon kysyntä oli runsasta, asiakkaiksi tuli urheilijoita eri lajeista. Vuoden 2016 kiintiö on täynnä kun kaikki "vanhat" asiakkaat ovat halunneet jatkaa yhteistyötä. Pidän tämän vuoden lopun, syyskuusta alkaen "lomaa" valmennuksesta ja käytän aikani muihin projekteihin. Ne kaikki ovat kyllä harjoittelun parissa. Seuraavan kerran otan uusia asiakkaita mukaan vuoden 2018 alusta. Suuret kiitokset mielenkiinnostanne ja palautteista ! " - Sakke

Voimaharjoitusohjelmia erilaisille ja eri tasoisille urheilijoille eri lajeihin tavoitteista riippumatta. Saken asiakkaita seminaareissa ovat olleet erilajien urheilijat ja valmentajat jääkiekosta, crossfitista aina uimareihin ja kamppailulajien edustajiin saakka. Personal trainerit, liigaseurojen valmentajat ja jopa tohtorit ovat kiitelleet antia.

Seuraavana on vuorossa paluu juurille. Erilaiset konsultaatiot tai vaikka täydellinen valmennuspalvelu harjoitteluun on taas saatavana, ostettavissa verkkokaupan kautta joulukuusta 2014 alkaen. Toiminta tapahtuu seuraavasti:
  1. Tavataan ja katsotaan tilannetta. Jutellaan harjoittelusta ja tavoitteista sekä katsotaan tekniikkaa sekä fysiikkaa muutenkin.
  2. Saat nopean tilanne analyysin, selostuksen heikkouksistasi ja vahvuuksista ja siitä mitä pitäisi tehdä tilanteen parantamiseksi.
  3. Mikäli ollaan samalla aaltopituudella niin otetaan asia valitmasi jakson puitteissa työn alle.Treeniohjelmia ja apua voimaharjoitteluun vuoden alusta alkaen:
 
  • Treenipäivä. Yksi ohjattu harjoituskerta. Tekniikan ja lihastasapainon analyysi  ja ohjeet kuinka edetä jatkossa.
  • Konsultaatio / ongelmanratkaisu. Sisältää puhelinneuvonnan, 2 ohjattua harjoituskertaa sekä 8-10vk ohjelman.
  • Puolivuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset sekä ohjatut harjoituskerrat.
  • Vuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset sekä ohjatut harjoituskerrat.