Saken Valmennuspalvelu

12.04.2018

Saken Valmennuspalvelu

Valmennuspalvelu alkoi toimimaan reilu pari vuotta sitten ja kyselyitä tuli heti alkuun runsaasti. Tiimi täyttyi todella nopeasti koska asiakkaita ei valita tason perusteella vaan otan mukaan kaikki, laidasta laitaan yli lajirajojen first come-first serve periaatteella. Nyt on nopeimmille muutamia paikkoja vapaana toukokuun alusta.

Kaikkein kysytyin palvelu on konsultointi, ongelmanratkaisu paketti. Se valitaan koska halutaan ratkaisuja eri erilaisiin ongelmatilanteisiin kehityksen pysähdyttyä. Tätä käyttävät usein urheilijat yhdessä valmentajansa kanssa. Kyllä, näin saadaan paras tulos kun aina läsnä oleva valmentaja tai tukihenkilö on mukana prosessissa ja pystyy sen jälkeen auttamaan urheilijaa paremmin. Taas kerran, yhteistyö on voimaa.

Voimaharjoitusohjelmia erilaisille ja eri tasoisille urheilijoille eri lajeihin tavoitteista riippumatta. Saken asiakkaita seminaareissa ovat olleet erilajien urheilijat ja valmentajat jääkiekosta, crossfitista aina uimareihin ja kamppailulajien edustajiin saakka. Personal trainerit, liigaseurojen valmentajat ja jopa tohtorit ovat kiitelleet antia.

Seuraavana on vuorossa paluu juurille. Erilaiset konsultaatiot tai vaikka täydellinen valmennuspalvelu harjoitteluun on taas saatavana, ostettavissa verkkokaupan kautta joulukuusta 2014 alkaen. Toiminta tapahtuu seuraavasti:
  1. Tavataan ja katsotaan tilannetta. Jutellaan harjoittelusta ja tavoitteista sekä katsotaan tekniikkaa sekä fysiikkaa muutenkin.
  2. Saat nopean tilanne analyysin, selostuksen heikkouksistasi ja vahvuuksista ja siitä mitä pitäisi tehdä tilanteen parantamiseksi.
  3. Mikäli ollaan samalla aaltopituudella niin otetaan asia valitmasi jakson puitteissa työn alle.Treeniohjelmia ja apua voimaharjoitteluun vuoden alusta alkaen:
  • Treenipäivä. Yksi ohjattu harjoituskerta. Tekniikan ja lihastasapainon analyysi  ja ohjeet kuinka edetä jatkossa.
  • Konsultaatio / ongelmanratkaisu. Sisältää puhelinneuvonnan, 2 ohjattua harjoituskertaa sekä 8-10vk ohjelman.
  • Puolivuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset sekä ohjatut harjoituskerrat.
  • Vuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset sekä ohjatut harjoituskerrat.


"Avattuani palvelun jo ensimmäisen viikon kysyntä oli runsasta, asiakkaiksi tuli urheilijoita eri lajeista. Vuoden 2017 kiintiö oli pitkän täynnä kun kaikki "vanhat" asiakkaat ovat halunneet jatkaa yhteistyötä. Seuraavan kerran otan uusia asiakkaita mukaan vuoden 2017 lopussa, joulukuun aikana. Suuret kiitokset mielenkiinnostanne ja palautteista ! " - Sakke