Klarna Joulukampanja – Tee jouluostokset nyt, maksa helmikuun alussa.

Nyt voit tehdä jouluostoksesi kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun alussa ! Joulukampanjaetuna voit tehdä ostoksesi marras-joulukuussa ja maksaa vasta 3.2.2018. Maksat vain aloitusmaksun 3,99 € jokaista kampanjalaskua eli ostokertaa kohden.

Luottotietojen tarkistus

Oston yhteydessä tehdään luottopäätös, mikä voi edellyttää luottotietojesi tarkistamista. Emme luovuta luottotietojasi pankeille tai muille luotonantajille.

Siirtyminen joustavaan erämaksuun

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain 22 %:n korolla. Voit hakea laskun muuttamista joustavaksi erämaksuksi maksamalla kokonaissummaa pienemmän summan. Joustava erämaksu tarkoittaa, että maksat omaan tahtiisi – kuukausittainen minimisumma on 1 % jäljellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. Veloitamme lisäksi käsittelymaksun 3,95 €/kk, jos maksat kertaluottoja kuukausittain erissä (veloitamme siis enintään yhden käsittelymaksun/kk, vaikka sinulla olisi useita kertaluottoja). Voit milloin tahansa maksaa koko luoton pois kerralla.

Esimerkki: Jos teet ostoksen marraskuun alussa ja maksat koko ostoksen helmikuussa eräpäivään mennessä, kertaluoton todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 3,99 €:n aloitusmaksulla on 4,88 %. Kertaluoton kokonaiskustannus on 503,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivään mennessä). Jos siirryt joustavaan erämaksuun, esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171 €.

Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu.
Kampanjalaskuun sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.
Linkki vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään soveltuvan lain mukaisesti. Klarna käsittelee henkilötietoja lähinnä henkilöllisyyden tarkistamiseen, asiakasanalyyseihin, luottokelpoisuuden tarkistamiseen, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötunnusta käytetään asiakastunnuksena Klarnan järjestelmässä. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Klarnan tietosuojaselosteesta.

Käyttämällä Klarnan maksutapoja hyväksyt sen, että käsittelemme henkilötietojasi Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti muun muassa luovuttamalla niitä yhteistyökumppaneillemme ja siirtämällä niitä Euroopan unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon (09) 425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–18.

Luotonantaja on Klarna Bank AB (julk.), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarna Bank AB (julk.), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

Yritystunnus: 556737-0431. www.klarna.fi