WESTSIDE Sertifiointi

19.01.2018
WESTSIDE Sertifiointi

Sertifioinnista ja sen suorittamisesta on tullut paljon kyselyjä. Tulemme aloittamaan kokeet maaliskuun alussa ja mikä parasta, tutkinnon voi suorittaa suomeksi  ! Ensimmäinen koe pidetään 3.3.2018 ! Eniten mielenkiintoa on herättänyt Personal Training and Athletic sertifikaatti. Se on edullinen ja huomattavasti helpommin läpäistävissä kuin vaativampi tutkinto.
Koepaketti kannattaa ostaa hyvissä ajoin etukäteen. Ennen kuin hankit paketin ota yhteyttä Sakkeen jotta varmistetaan tutkinnon sopivuus.

Eräs kysytty asia on voinko suorittaa kokeen ilman kirjoja. Ei voi. Tätä on testattu yliopistotason opiskelijoilla ja valmentajilla joista yksikään ei läpäissyt koetta. Lisäksi hakijalla tulee olla käytännön kokemusta urheilijana ja valmentajana. Esimerkiksi Special Strengths kokeen hylkäysprosentti on ollut viimeisen kahden vuoden aikana 86%.Kyllä, yli kahdeksan kymmenestä hylätään riippumatta siitä minkälainen koulutus heillä on ennestään.
Personal Trainining and Athletic Coaching sertifikaatti on nopeasti noussut suosioon. Syitä on monia, ensimmäisenä se että tutkinnon pääsee helpommin läpi ja sen tietoanti on hyvin käytännön läheinen.Se on myös edullinen. Ilmoittaudu mukaan verkkosivujemme kautta tai ota yhteys Sakkeen !
 

Sertifiointi tulee olemaan samanlainen joka maassa ja siitä saa todistuksen. USA:ssa toiminta on jo käynnissä. Mukaan pääseminen on helppoa. Testi tullaan suorittamaan online-periaatteella. Kokeeseen ilmoittaudutaan ostamalla tuote verkkokaupasta.

Eräs kysytty asia on voinko suorittaa kokeen ilman kirjoja. Ei voi. Tämä on testattu yliopistotason valmentajilla joista kukaan ei läpäissyt koetta. Lisäksi hakijalla tulee olla käytännön kokemusta urheilijana ja valmentajana. Esimerkiksi Special Strengths kokeen hylkäysprosentti on ollut viimeisen kahden vuoden aikana 86%.

Westside Barbell on yksi maailman menestyneimpiä harjoitussysteemejä ja  Westside Barbellin kehittäneen Louie Simmonsin sali on tuottanut satoja maailmanennätyksiä voimanostossa. Louie Simmons itse on yksi maailman arvostetuimmista voimavalmentajista, joka on toiminut konsulttina mm. NHL-, NFL- ja MLB -joukkueille Pohjois-Amerikassa.

Westside seminaarit ovat 2018 saaneet uusitun formaatin. Sisältö on monipuolisempi ja mukana on paljon uutta. Sisältää jokaiselle osanottajalle jaettavan manuaalin !

Käytä kaksi päivää Suomen Westside Barbell-pioneeri Sakari Selkäinahon valmennuksessa. Sakari Selkäinaho on yksi Suomen kokeneinpia voimavalmentajia, Westside Barbellin Suomeen tuonut henkilö ja hän vetää mm. CrossFit Powerlifting Certificationit Euroopassa.
Selkäinaho on ainoa henkilö Euroopassa ja toinen maailmassa itsensä  Louie Simmonsin lisäksi, jolla on lupa vetää Westside Barbell -klubin nimeä kantavia valmennustilaisuuksia. Hän on kirjoittanut esipuheen systeemistä kertovaan West Side Barbell Book of Methods -kirjaan ja Louie Simmons ylistää häntä kirjan sivuilla.2018 alkavat suomenkieliset Westside Barbell -seminaarit ovat teemalla ‘Nopeutta, voimaa ja kestävyyttä’. Workshopit taas tehdään erikseen sovittavan aihepiirin ympärille.
Kaikki ovat tervetulleita mukaan urheilajista ja harjoitustaustasta riippumatta oppimaan uutta ja hyödyllistä voimaharjoitteluun liittyvää. Suurin osa aikaisempien vuosien tilaisuuksista on myyty loppuun  - kannattaa toimia nopeasti.