Brute Force videokanavalta löydät yli 150 videota hiekkasäkeillä harjoittelusta.

Brute Force hiekkasäkit ovat voimailun ja toiminnallisen harjoittelun aatelia. Kaikki Brute Force säkit ovat 100% Made in USA ja niistä löytyy ominaisuuksia joita ei muissa tuotteissa ole. Ne ovat käsintehtyjä ja läpäisseet kolmivaiheisen tarkastuksen ennen kuin ne toimitetaan asiakkaille. Tämä takaa sen että laatu on korkein mahdollinen.Kahvalliset mallit mahdollistavat monipuolisemman harjoittelun kuin millään muilla säkeillä.
Heavy Hitter™ I ja II ovat paikallaan kovissa vahvin mies ja-nainen kisoissa sekä aina silloin kun painavempia säkkejä. Potentiaalia riittää aina 180 kiloon saakka. Brute Forcen Heavy Hitter™ I on pelkistetty säkki ilman kahvoja ja erillisiä sisäpusseja. Heavy Hitter™ I painoa voi säätää 25 kilosta aina 90 kiloon saakka.
Onko entinen hiekkasäkkisi käynyt liian pieneksi ? Tämän jälkeen alkaa paino riittämään. Brute Forcen Heavy Hitter™ II on pelkistetty säkki ilman kahvoja ja erillisiä sisäpusseja. Heavy Hitter™ II painoa voi säätää 90 kilosta aina 180 kiloon saakka. Heavy Hitter™ säkeissä on kaksiosainen ”jätesäkki” rakenne ilman vetoketjua ja erillisiä sisäpusseja.

Seuraava etappi Suomessa on Champions Liigan Merikarvian osakilpailu. Sen kunniaksi laukaistaan Heavy Hitter™ kampanja. Koodilla SCL saat 20% alennuksen kummastakin mallista. Etu on voimassa vain 17.6. saakka.