HighRoller™

Uusittu HighRoller on tällä hetkellä paras tuote henkilökohtaiseen lihashuoltoon. HighRollaus on helpompi ja tehokkaampi tapa saada notkeammat lihakset, parempi liikkuvuus, tehostaa palautumista,nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä ehkäistä loukkaantumisia. Hanki nyt omasi tarjoushintaan !

Kuinka se toimii ?

HighRoller™ perustuu perinteiseen putkirullaukseen, joka on jo useissa puolueettomissa tutkimuksissa todettu olevan yksi tehokkaimpia tapoja palautua, ennaltaehkäistä loukkaantumisia, sekä parantaa suorituskykyä ja liikkuvuutta.

HighRollerin teho perustuu harjoitteluasentoon, jossa keho saadaan tasapainotettua lihashuoltoharjoittelun kannalta optimaaliseen asentoon. Sinun ei enää tarvitse käyttää ylimääräistä energiaa vaikeiden harjoitusasentojen ylläpitämiseen, vaan voit keskittyä olennaiseen. Kun keho saadaan harjoittelun aikana sille luonnolliseen asentoon lihaksisto rentoutuu, ja ottaa lihashuoltoharjoittelun vastaan tehokkaamin.

HighRollerilla harjoitellessa harjoitusasennot ovat niin yksinkertaisia ja helppoja ylläpitää, että pystyt tehokkaasti harjoittamaan myös syviä lihaksia, sekä harjoittamaan ongelma kohtia pidempiä aikoja.


Ergonomisuus

HighRoller nostaa rullan irti lattia tasosta optimaaliselle korkeudelle ajatellen käyttäjän ergonomiaa lihashuoltoharjoittelun aikana.

Laatu

HighRoller valmistetaan vain parhaista materiaaleista, tukevan telineen ja ensiluokkaista laatua olevan rullamme ansiosta laite on helppo ja turvallinen käyttää.

Tilaa HighRoller™

Paketti sisältää:

  • HighRoller™ rullan
  • Patentoidun HighRoller™ telineen
  • Tyylikkään säilytyskassin