Henri Peiposella juhlakisa

Power X wknd viikonlopussa Keski-Suomen maine lepää nyt yhden miehen harteilla. Kun avoimen sarjan kilpailijoista Roger Karimus halkaisi rintalastansa ja Veli-Pekka Kauhaselta irtosi hauislihas kiinnityksestään niin 105-kiloisten MM-karsintaan osallistuva Peiponen pitää yksin maakunnan mainetta yllä. Peiponen lähtee kisaan haastamaan sarjan etukäteissuosikit, Mika Nikkosen ja Mikko Annalan.

Miten valmistautuminen on sujunut ?
Hyvin on sujunut. Aloitin oikeastaan heti treenailee tämän kisan lajeja heti kun tuli tieto että tämmöinen hieno tapahtuma järjestetään omassa kaupungissa. Tämä onkin minun juhlakisa eli urani 40. voimamieskilpailu.
 
Mitä lajeja pidät vaativimpina ?
Kaikki lajithan ne yleensä on näissä kisoissa vaativia, mutta jos finaaliin pääsee, niin tukkipunnerrus tulee olemaan haastava minulle ja varmasti muillekin, kun toiseksi viimeinen laji ja aloituspaino on suht kova.
 
Mikä laji on sinulle hyvä ?
Treeneissä oikeestaan kaikki lajit ovat olleet hyviä ja pyrkinyt treenaa isommilla painoilla lajeja mitä kisoissa on sitten tarjolla paitsi juurikin se tukkipunnerrus, kun erittäin paksu tukki tuo siihen omat lisähaasteet.
 
Oma tavoitteesi ?
Tavoite ois aluksi finaaliin ja sitten toki bodiumi kiinnostaa, tosin helpommin sanottu kuin tehty
 
Pahimmat kilpailijat ?
Osallistujalistasta tosikovia alustavasti tiedän olevan Annalan ja Nikkosen, mutta eiköhän siellä kaikki ole varmasti kovia ukkoja.
 
Miten voimamiehen harjoittelu eroaa tavallisesta punttitreenistä omalla kohdallasi ?
Pääsääntöisesti harjoittelen pääliikkeitä mave, pystypunnerrus eri muodoissa, penkkiä ja kyykkyä sekä prässiä. Sitten kun joku kisa lähenee, niin lisään heikkoja lenkkejä lajeissa ja käyn kaikkia lajeja lävitse, eli voima tehdään perushommilla ja lajeilla sitten hiotaan tekniikkaa ja lajivoimaa.
 
Onnea ja voimia lauantaille kaikille jätkille toivottaa Henri lopuksi !