Moni on kysynyt missä on Harri Peltomaa. Upeasti voimamiesten 105kg MM-kisoissa ja RAW-kisoissa esiintynyt voimailija ei ole kadonnut mihinkään mutta muuttanut kuitenkin. Pienen treenitauon jälkeen on vain yksi suunta – ylöspäin !

Vahva tervehdys Teamiläisille ja kaikille lukijoille. Tässä on pieni yhteenveto kesästä 2011, jolloin en saanut mitään konkreettista aikaan. Toukokuun puolessa välissä kävin Maskun voimamies kisan ja sen jälkeen alkoi kesäsesonki töissä jolloin työviikkoni alkoivat venyä 55-60h pituisiksi. Sen takia alkoi paloa usko treeneihin kun ei ollut virtaa lähteä illalla jumppailemaan vaan sohva tuntui mukavammalta. Totaalista treenitaukoa oli vajaa 2,5kk:ta ja paino putosi sinä aikana lukemiin 94kg.

Nyt kun työt on helpannut ja olen saanut myös muuttohommat pois jaloista niin treenit on lähtenyt käyntiin muutama viikko sitten, nyt tauon jälkeen intoa on todella kovasti ja siksi otinkin tähtäimeen Marraskuun Raw-kisat -95kg sarjassa, itseasiassa niitä olisi kahdet kun toiset on Raw power ry ja toinen on Gpa. Seuratkaa päivyristä kun mies nousee suosta ja koittaa olla taas vahva.

Tässä samassa rytäkässä olen myös muuttanut Varsinais-Suomeen Auran kuntaan avovaimoni Ninan kanssa. Porilaisuus virtaa silti aina suonissa