Janne Pöykiö punnersi hopeaa

Penkkipunnerruksen MM alkoi suomalaisittain hienoissa merkeissä Janne Pöykiön punnerrettua hopealle sarjassa 75kg. Jannen tulos 225 kiloa on uusi henkilökohtainen ennätys. Seuraavassa Jannen raportti kisoista:

RAPORTTIA MM-KISASTA.

Kolme kovaa kisaa josta takana on kaksi. Tähän mennessä kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Tavoitteenahan oli vuoden alusta lähtien se että ensin SM-kulta ja sitten mitalit MM ja EM kisasta.

MM-kisat takana ja matka meni hyvin alusta pitäen. Lennot olivat ajallaan ja kaikki toimi kuin junan vessa. Lentokenttäkuljetus hotellille jopa oli sovitusti paikalla. Paino tulopäivän eli sunnuntain jälkeen pyöri 78-78,5kg välissä. Normaalia, nou hätä. Aloin himmaamaan syömistä maanantai illasta aina puntarille saakka eli keskiviikolle. Juomisen lopetin tiistai iltana ja paino alkoi tippumaan pienen sauna reissun jälkeen nopeasti. Kisa-aamuna paino oli 75.1kg joten kävin vielä pienellä aamupalalla ja tankkasin suolat+ ACTIVLABIN lisäravinteet reilulla kädellä aamupalan yhteydessä. Sitten vain odottamaan punnitukseen pääsyä.
Kun seisoo varustetarkastuksessa niin tietää että puntari on kohta…janotti ja nälkä oli helvetinmoinen. Nälän kestää mutta juomattomuus alkaa kyrpipään jossain vaiheessa. Puntarilla paino 74,6kg joten vettä + kevyttä evästä naamariin heti puntarin jälkeen. Tunteroisen kun oli odottanut niin oli aika ruveta lämmittelemään.

Lämmittelyt menivät hyvin ja suola+vesi+ACTIVLABIN BOOSTERI yhdistelmä alkoivat tuntua mukavalta turvotukselta. Aloituspaino 215kg ja se 3-0 hyväksytysti ylös. Toinen nosto heti 225 jolla päästäisiin mitali kisaan heti mukaan. 225 tuli myös 3-0 hyväksytysti ylös. YES. Viimeiseen kultarauta 235kg mutta se jäi n.10 cm vaille loppua. Jenkki oli tosin vahva ja tod.näk olisi ottanut voittoon tarvittavat 237,5kg kun sen 232,5kg oli todella kevyt. Matka jatkuu kohti 13.8 olevaa EM-kisaa jossa tarkoitus on seistä tolppapaikalla.

Kisan jälkeen kävimme shoppailemassa siellä sun täällä sekä tietenkin Texasilaiseen tyyliin rodeossa jossa oli oikeaa lännen meininkiä.

Kiitos Sakke & Virpi, DESEC Oy, Evola Ky, VM-saneeraus. Ilman teitä MM-kisat olisivat saattaneet jäädä tekemättä.
Lisäksi kaikille tukijoille vaimoa myöten suuri kiitos!!!

Ensi viikosta eteenpäin taas päivyrin päivittämistä. Tämä viikko pumppailaan kevyesti joka konetta ja laitetta.

Jannen Treenilogi
Jannen IPF Penkki DVD
JP Stack ActivLabilta