Donnie Thompson’s Bowtie by Spud, Inc.

Vihdoinkin on tarjolla helppo ja yksinkertainen ratkaisu vaikeaan ja yleiseen ongelmaan. Mikäli sinulla on etukumara ryhti tai kireät rintalihakset ja kärsit hartiakivuista, saattaa Bowtie olla ratkaisu ongelmiisi. Bowtie ei vaadi sinulta mitään erityistä, vain vähän aikaa ja vaivaa niin voit korjata yllämainitut ongelmat ja enemmänkin.

Bowtie pääsi välillä loppumaan valmistajalta mutta nyt on taas kaikki koot ovat tilattavissa.

Casual Bowtie sopii joka paikkaan, voit pitää sitä toimistossa, ajaessa tai vaikka televisiota katsoessa.  Casual Bowtie auttaa parantamaan ryhtiä ja pääsemään eroon hartiaseudun kivuista. Casual mallin pehmeämpi materiaali mahdollistaa pitemmän käyttöajan eri tilanteissa. Käyttö on niin helppoa että kaikki syyt olla kokeilematta Bowtie`ta ovat tekosyitä.
 

Formal Bowtie

on suunniteltu urheilijoille. Tukevampi materiaali tuo enemmän puristusta ja auttaa parantamaan ryhtiä tehokkaammin. Suositellaan urheilijoille joilla on lihasten epätasapainosta ja vuosien kovasta harjoittelusta johtuvia ongelmia.

Formal Bowtie tarjoaa kaksi erilaista käyttötapaa. Se sopii lämmittelyyn, sen avulla saadaan hartianseutu lämpimäksi ja ”oikeaan kuosiin” ennen varsinaista harjoitusta. Voit myös pitää Bowtien päällä koko harjoituksen ajan jolloin varmistat että nostoasennot pysyvät oikeina koko ajan.  Pue Bowtie kaikkiin punnerrus liikkeisiin, kyykkyihin, maastanostoihin sekä useimpiin apuliikkeisiin. Se muuttaa paitsi nostoasentoa niin ennen kaikkea kehoa. Kokeile – yllätyt varmasti !

Suosituskoot ovat kehonpainon mukaan. Erittäin harteikkaat urheilijat voivat valita yhden koon suuremman.  

S: 55-70kg  
M: 70-85kg  
L: 85-100kg
XL: 100-115kg  
2XL: 115-125kg  
3XL: 125-135kg  
4XL: yli 135kg