VH Pro Vastuskumit

Suositut vastuskumipaketit ovat jälleen tilattavissa.

Edelläkävijöitä tarvitaan aina. Siksi paransimme myös vastuskumilinjaamme. Sakke toi vastuskumit Suomeen jo -98 jolloin niitä lähinnä ihmeteltiin ja monet pitivät ideaa hulluna. Joukossa on paljon niitä jotka nykyisin kauppaavat vastuskumeja itsekin.
Oleellisin ero on edelleen siinä miten niitä käytetään, teemme niillä edelleen juttuja joihin muut eivät kykene. Mitä, osan näet kumien mukana tulevasta ilmaisesta manuaalista.

Suurin osa markkinoilla olevista vetokumeista on tehty paistamalla, koko paksuus on samaa massaa. VH Pro linja on tehty entistäkin ohuemmista kerroksista laminoimalla jolloin pienet nirhaumat eivät muodostu turvallisuusriskiksi eivätkä edes vaikuta vastukseen oleellisesti.

VH Pro vastuskumeissa on laminaattikerroksia 20% enemmän kuin muissa vastaavalla tavalla valmistetuissa. Nämä kumit kestävät ja takaamme linjamme. Voimaharjoittelu.fi vastuskumeilla on vuoden takuu. Samoin vastus pysyy tasaisena. Vastuskumejamme on testattu monella tapaa käytännössä ja useissa yliopistomittauksissa eri maissa.

Värit ja pituus

Pituudet ovat edelleen samat, pitkät kumit ovat 41″ eli 102cm lenkkejä ja lyhyet 20″ eli 50cm. Lyhyiden kumien pituus on puolet pitkien vetokumien pituudesta eli 20” ( n. 50cm). Päädyimme tähän pituuteen koska se oli käytännöllisin, monikäyttöisin ja lisäksi kestävä. Testaamamme lyhyemmät kumit, pituudeltaan 25-35cm alkoivat murtua liian helposti eivätkä ne liikeradan lopussa lisänneet vastusta lainkaan.

Linja on osittain uusilla värikoodeilla joiden avulla haimme lisää näyttävyyttä:
 

Pitkien 41″ vastuskumien etuina ovat:

  • Helppokäyttöisyys – erityisesti kehonpainolla tehdyissä liikeissä kuten hyvää huomenta liike, leuanveto, push down liikkeet tai reisikoukistus istuen.
  • Teho. Näillä saadaan aikaan todella kova vastus. Kokeile laittaa vihreä vetokumi ”tuplana” penkkipunnerrukseen. Älä kuitenkaan väitä ettemme varoittaneet.
  • Turvallisuus. Näitä kumeja voi venyttää aina kahteen metriin saakka.

Lyhyiden 20” vetokumien etuja:

  • Helppous. Kumeja ei tarvitse ”kuristaa” eikä tehdä lenkkejä kiinnitettäessä.
  • Nopeus. Ne käyvät hyvin suoraan vetokumikiinnikkeen lisäksi käsipainoon tai vaikka jalan alle maastanostoissa.
  • Luotettavuus. Tasainen laatu takaa tasaisen vastuksen.

Lyhyiden kumien käytössä kannattaa huomioida:

  • Liikeradan pituus. Vastus ei enää muutu lineaarisesti sen jälkeen kun kumeja venytetään yli 100cm pituuteen.
  • Turvallisuus. Lyhyitä vetokumeja ei suositella venytettäväksi yli 120cm pituuteen, sen jälkeen ne voivat katketa.

10.3. alkaen kaikki vahvuudet saatavissa pitkinä ! Alamme ottaa tilauksia vastaan 2.3. Jaamme edelleen kaikille VH Pro vastuskumien ostajille ilmaisen manuaalin.

Tulossa samalla… VH Pro Kompressio kuminauhat. ( aka Voodoo Floss Compression Bands ). Lisätietoja lähipäivinä.