Luja ja monipuolinen laite voimamieskisailijoille ja toiminnalliseen treeniin. Säädettävä maastanostolaite jota voi muunnella monin tavoin. Nyt yksi kappale kesän SCL ja SVM kisoista !

Säädettävä paino. Koko laite painaa tyhjänä alle 200 kiloa ja silloin paino maastanostossa on n. 80-100 kiloa riippuen aisapituudesta. Voit säätää aisapituuden kolmeen eri kohtaan 20cm välein. Kun peruutat lavetille pakettiauton, on paino lyhimmällä akselilla 300 kiloa ja pisimmällä 240 kiloa. Henkilöautoilla päästään mallista riippuen 220-140 kiloon. Lisäksi tässä telineessä on levypainotapit johon voit lisätä rautaa vaikka 2.5kg korotuksilla.

Eri otteet. Voit käyttää kahta eri otetta. Laitteessa on pikalukitteiset karhennetut kahvat, sekä suora tanko että poikkikahvat.
Säädettävä vetokorkeus. Suoraa tankoa voi säätää kolmeen eri korkeuteen, 25-35-45cm ja poikkikahvoja kahteen 30 ja 40cm korkeuksiin joten laite muuntuu nopeasti ja helposti.
Helppo kuljettaa ja koota. Laite on kolmessa eri osassa. Runko kahdessa ja lisäksi lavettiosa. Kaikki osat painavat niin vähän että sitä voi liikutella, kasata ja purkaa vaika joka treeniin.

Tämäkin laite toimitetaan 10 vuoden runkotakuulla ja ikuisella hitsaus saumatakuulla.