Kuinka kesän treenit ovat menneet?

Lämmintä alkusyksyä voimaharjoittelu.fi lukijat ! Koko vuosi on allekirjoittaneelle ollut kamppailua erinäisten vaivojen kanssa, joten treenaaminen on ollut vähintäänkin epäsäännöllistä. Alku vuodesta vaivannut pakaran/takareiden lievä revähdys on voitettu, mutta kuinkas muutenkaan:uusi vaiva on ilmaantunut (oikea kyynärpää) ja käytännössä estänyt penkissä kovan lajitreenin.

Helteisen kesän aikana harjoittelu on keskittynyt ylläpitävään treeniin, jotta siten kun käsi alkaa taas toimia on siitä sitten helpompi ponnistaa taas omaan huippukuntoon. Jalkakyykky treeniä olen nyt pystynyt tekemään ja kunto siinä onkin pysynyt ihan kelpo lukemissa, mutta maastanostoon ei helteillä ole paukkuja riittänyt.

Oletko kisannut tänä kesänä?

Kisaaminen on jäänyt vammojen takia ainoastaan ikämies jalkapalloon. Näyttääkin pahalta että saattaa tulla ensimmäinen vuosi yli20vuoteen et kalenterivuosi menee ilman kilpailua… saas nähdä kuinka äijän käy.

Mitä muutoksia lämmin keli tuo treeniin?

Treenit ovat olleet lyhyt kestoisempia ja toki nesteen tankkaaminen on korostunut.

Mitä tavoitteita loppuvuodelle?

Tavoite saada paikat kuntoon ja mahdollisesti kisata joulukuussa Powerhousella ainakin maastanostossa.

Mitä uutta olet kokeillut harjoittelussa?

Salitreeniin ei ole tullut mitään uutta vähään aikaan, mutta reippas vauhtiset kävelylenkit vaimon kanssa on tulleet mukaan

Mitä muutoksia aiot tehdä syksyn treeneihin verrattuna nykyiseen?

Tähän on helppo vastata: treenien määrää sekä laatua tulen lisäämään kunhan illat tästä vielä pimentyy ja kelit viilenee !

Tonin Treenilogi