Yvonne Häkkinen – kaikki on OK ja aikataulussa

Kuinka kesän treenit ovat menneet ?

Kesä on vierähtänyt salilla hikoillen auringon porottaessa ikkunoista sisään. Treenit ovat sujuneet suunnitelmien mukaan ja fiilis on ollut hyvä.

Oletko kisannut kesän aikana ?

Kesäkuun 18. päivä kisasin Merikarvialla otevoimakisassa. Kisassa tein uuden Suomen Ennätyksen Ironmind Rolling Thunderiin 56,5kg. Kokonaiskisassa sijoituin hopealle.

Tässä linkki Ironmindin sivuille jossa kerrotaan lisää infoa kisasta :

http://www.ironmind.com/ironmind/opencms/Articles/2011/Jun/Finnish_Women_Attack_Records_in_Grip_Contest.html

Mitä muutoksia lämmin keli tuo treeniin ?

Kesätreeneissä on ollut tärkeää juoda enemmän vettä kuin normaalisti. Ulkotreeneissä siirryn välillä varjoon pahimmalta porotukselta ja pidän hattua päässä välttyäkseni auringonpistoksilta. Sisätreeneissä olen kokenut tärkeäksi että ilma vaihtuu ja treeni on kauempana ikkunan luota josta aurinko saattaa paisteellaan kuumentaa otevoimavälineitä ja näin haitata treenejä.

Mitä tavoitteita sinulla on kesälle ja loppuvuodelle ?

Parhaillaan kisaan World’s Strongest Hands 2011 – kansainvälisessä kilpailussa joka kisataan kolmena eri kisapäivänä. Ensimmäinen kisapäivä eli Leg1 on kisattu 13. elokuuta ja tällä hetkellä olen naistensarjan neljäs. Syyskuun 10.päivä on seuraava osakilpailu ja sen jälkeen lokakuun 8. päivä käydään viimeinen kisapäivä jonka jälkeen selviää lopulliset sijoitukset. Tavoitteenani on olla mitaleilla.
Loppuvuodesta kisataan myös IM Rolling Thunderin Suomen Mestaruudesta. Tavoitteenani on voittaa kisa.