Penkkipunnerruksen kuningas Tiny Meeker

Paul ”Tiny” Meeker kävi viime vuonna Fitness EXPOssa tavoittelemassa huyikeita rahapalkintoja päätyen hienon kisan kakkospallille heti Westsiden Dave Hoffin jälkeen. Seuraavassa miehen mietteitä parin vuoden takaa.


 
– Kertoisitko itsestäsi hieman herra Meeker ?
Meeker: Olen 42 vuotias, syntynyt Toukokuun 28 päivä Huostonissa, Teksasissa. Olen 25 kertainen Maailmanmestari ja  rikkonut yli 60 maailmanennätystä, 17 eri liitossa. Työskentelen osakkaana yhdessä Teksasin suurinmissa hardcore saleissa, Monster Gymissä. Siellä  olen treenauttanut yli 60 maailmanmestaria. Itse olen treenannut 30 vuotta.
 
– Kuinka paljon penkkasit aivan ekoilla kerroilla ?
 
140 kiloa. Parin vuoden treenillä tulokseni oli 190 kiloa, kyykkäsin ja vedin myös 275 kiloa.


 
– Miltä näyttää normaali treeni viikkosi ?
 
Treenaan vain kolme kertaa viikossa, penkki, jalat ja selkä päivä. Saatan joskus levätä kovan penkin jälkeen kaksi tai jopa kolme viikkoa.
 
– Miten treenaat kisoihin ?
 
Treenaan kovaa eri korkuisista lankuista kunnes kisoihin on enään viisi viikkoa. Tämän jälkeen keskityn täytyyn liikerataan ja pari viimeistä viikkoa annan kropan palautua.
 
– Käytätkö kumeja tai ketjuja treeneissäsi ?
 
TIETENKIN, käytän kumeja ja ketjuja ympäri vuoden. Jokainen treeni kerta on hieman erilainen, pyrin antamaan shokkeja keholleni ja treenaamaan mahdollisimman kovaa. Paitsi aivan kisojen alla.
 
– Minkälaista lihashuoltoa suosit ?
 
Annan kylmää olkapäille ja käsille joka ilta ennen nukkumaan menemistä. Käyn hierojalla joka toinen viikko ja kiropraktikolla joka viikko.
 
– Sinulla on aivan käsittämätön ME hallussasi 500,5 kiloa ! Mitä seuraavaksi ?
 
1,200 lbs ! = 540 kiloa ! Tulevaisuuden suunitelmiini kuuluu myös pudottaa painoa ja punnertaa tonni ja enemmänki useampaan paino sarjaan.
 
– Oletko tulossa voimannosto kisoihin ?
 
Olen ollut kolmesti autokolarissa. Joka kerta olen loukannut selkäni pahasti ja olkapäiden liikkuvuus on rajoittautunutta edelleenkin. Osittain vammojeni takia olen niin hyvä punnertaja, varsinkin olematon liikkuvuus auttaa paljon penkissä. Haluan ehdottomasti tulla voimannosto kisoihin. Katsotaan mitä tapahtuu kun tiputan painoani. Viime vuonna juuri ennen 500 penkkiä vedin salilla jo 280 kiloa.
 
– Minkälaista ruokavaliota noudatat superin miehenä ?
 
Pääasiassa syön pihviä ja kanaa, pastan,perunoiden tai kukkukaalin kanssa. En ole oikein kalan ystävä.


 
– Olet tehnyt jo pitkän uran, mikä motivoi sinua päivästä toiseen ?
 
Rakastan yksin kertaisesti niin paljon treenaamista ja nostella isoja rautoja. Vielä enemmän pidän siitä että pystyn todistamaan että kateelliset ovat väärässä minusta tai etten pysty johonkin heidän mukaansa.
 
Haluan kiittää kaikkia Suomalaisia faneja kannustuksestanne minua kohtaan. Tulen vielä joku päivä Suomeen ja murskaan kaikki ennätykset siellä.
Suuret kiitokset Tiny Meeker.

Eero Jälkö