Vuosi 2009 takana -tavoitteet 2010
 
Vuosi 2009 seurasi hyvin pitkälti samaa linjaa mitä on ollut koko ajan oman ”super” vuoden 2007 jälkeen eli motivaation puute.

Treenit
Treeneissä on aktiivisuus ollut koko ajan ihan hyvällä tasolla, mutta sellainen totinen ns. tappomeininki on puuttunut. Treeneissä on noudatettu perinteistä Westside linjaa hyvin pitkälti, mutta harvoissa liikkeissä on päästy edes vuoden 2007 tasolle vaikka paino on viitisen kiloa korkeampi kuin kyseisenä vuotena.
Jalkakyykky on taantunut pienten vammojen ja juuri tuon treeni fiiliksen puuttumisen takia lähes 20kiloa parhaista tuloksista, mutta tällä treenilläkin olen pystynyt säilyttämään +300kilon perustason.
Penkkipunnerrus alkoi alkukesästä 2009 lähestyä lupaavasti 200kilon rajapyykkiä, mutta kisatilanteessa tulos on toistaiseksi jämähtänyt 185-187,5kg tasolle.
Maastanosto joka allekirjoittaneella on aina tökkinyt on kärsinyt mielestäni kaikkei eniten tästä viime aikojen huonontuneesta treeni fiiliksestä ja se ei voi olla näkymättä tuloksissa.
 
Kisat 2009
Vuoden 2009 aikana nostin kolmet viralliset kilpailut joissa tulokset jäivät kauaksi siitä tasosta johon halu olisi.
FPO SM Haminassa jalkakyykky jäi vaatimattomaan 300kg tulokseen ja kisassa ainoastaan penkkipunnerrus oli aiempia vuosia kilollisesti parhaalla tolalla 187,5kilon punnerruksella, maastavedon jäätyä 252,5kiloon totaalin näin ollen ollessa 740kg sarjaan 75kg.
Syksyn Skip kisaan treenit sujuivat aavistuksen paremmin ja kyykky olikin sielä parempi 315kg tuloksella, mutta penkki jäi aloitukseen 185kg ja veto vaatimattomaan 245kiloon yt:n noustessa kesästä vain hitusen 745kiloon.
Penkkipunnerruksen SM oli kisa johon en sen kummemmin keskittynyt vaan nostin sielä pienellä riskillä hakien uutta ennätystä 190kilolla jonka 2kertaa selvitinkin, saaden kuitenkin hylkytuomiot molemmilla yrityksillä 2-1.
 
2010 Harjoittelu
Uusi Vuosi 2010 tuo pieniä muutoksia harjoitteluun ainakin jalkakyykyn osalta sillä uutta hienosäätöä treeniin haen Big Iron Gymin metodeista jotka aion soveltaa mukaan Westside treeniin, eli perus jalkakyykyn osuutta tulen lisäämään.
Penkkipunnerruksessa tulee perus systeemi säilymään ja tavoite onkin löytää sopivin kisapaita tuleviin skaboihin.
Maastavetoon on toivottavasti tulossa parannusta sillä siihen panostus tulee olemaan nyt aiempaa kovempaa, eli ainakin 3 maastaveto harjoitusta/ 4viikon jakso.
Maastavedossa olen myös kärsinyt huonosta otteesta mikä todenäköisesti paranee hieman lisääntyneellä vetoharjoittelulla.
 
Tavoitteet 2010
Viime kevään lomautus töistä on tuonut omat haasteensa koko elämään ja siten myös rajaittanut jonkin verran myös panostamista voimanostoonkin, mutta tämän vuoden tavoitteekseni olen kuitenkin laittanut osallistumisen GPC EM ja MM kilpailuihin ja toivonkin siten myös motivaation palautuvan tai vähintäänkin nousevan.

Titan APT ActivLab
Jalkakyykyssä luotan Titan Boss nxg super+WS tikooseen, Boss ws briefsiin sekä APT convict polvisiteisiin ja uskallan väittää ettei tuon yhdistelmän lyöjää ole vielä valmistettukaan.
Penkkipunnerruksessa käytössäni oli mm. Titan Katana Grid Stich original kankaisena joka on itselläni toimivin, mutta myös F6 tuplarintapalaisena tulee säilymään kisakassissa.
Rannesiteitä treeni/kisakassissani on kahdet, eli Titan THP siteet treenikäytössä ja kisakäytössä sekä kovemmissa punnerruksissa APT 3x Heavy joita järeämpiin en ole koskaan törmännyt.
Maastavedossa vanha sotaratsu Titan nxg Boss on edelleen luotettu kisakumppani, mutta IPF Centurion ws. on osoittanut myös toimivuutensa maastanostoon.
 
Nostajana osaan arvostaa laadukkaita varusteita ja siksi olenkin aina luottanut Saken asiantuntemukseen ja saanut käyttööni parhaat mahdolliset ja itselleni toimivimmat Titan varusteet maustettuna APTsiteillä, unohtamatta ActivLab lisäravinteita.
 
Voimaharjoittelu.fi – On etuoikeus kuulua Suomen vahvimpaan Teamiin.  Sakelle ja Virpille suuri kiitos tuestanne !