Tipahtaako tanko harteilta etukyykyssä ?

Etukyykkyhaarniska auttaa pitämään tangon oikeassa paikassa niin että voit keskittyä oleelliseen, voimien kehittämiseen. Saat rutistettua sarjat niin tiukalle kuin voimasi riittävät.
Uusitussa, 3-pinnaisessa mallissa on kaksi pinnaa etukyykkyyn joista ylempi on todella raskas jaloille alempien kuormittaessa enemmän keskivartaloa. Lisäksi alhaalla koukut Zercher-kyykkyjä varten. Voit maksimoida kyykyt ilman että tanko valuu kiusallisesti alas olkapäiltä tai että kyynärtaipeesi kipeytyvät – tutustu nyt tarjoushintaan !

Markkinoilla on paljon tankoja, telineitä ja laitteita joissa on painorajoituksia niin käyttäjän kuin käytettävän painonkin suhteen. Pois se meistä !
Etukyykkyhaarniska kestää käytännössä mitä tahansa kuormia ja sillä on ikuinen takuu. Tuote on testattu 1000 paunaan ( 453kg ) saakka mikä on ihan riittävä paino etukyykkyyn. Missä on sinun rajasi ?
Tämä hieman harvinaisempi tuote sai hyvän vastaanoton sitä kokeilleiden urheilijoiden, aina voimamiehistä ja kehonrakentajista tavallisiin kuntoilijoihin. Se on myös monien voimanostajien suosikki. Saatavilla on kaksi kokoa. Molemmissa on olkaimien leveydessä portaaton säätö:

  • M sopii parhaiten 150-190cm pitkille nostajille, rintakehä 120cm tai alle
  • L sopii parhaiten massiivisille 180-200cm pitkille nostajille, rintakehä  120cm tai yli

Nyt kumpikin koko ennakkomyynnissä.

Teknisiä tietoja:
Testattu yli 1000 paunaan ( 453kg )
Teräsrunko, vahvuus 8mm
Paino 8kg
Pehmusteen paksuus 25mm
Teräspinnat, vahvuus 16 mm x 6
Ikuinen takuu.

Lisätietoja:  Saken artikkeli etukyykystä