Voimamies arsenaalimme vahvistuu ja monipuolistuu entisestään. Nyt valikoimassa myös Silver Dollar Deadlift ja Jättiläisen sormi !

Uusitut kiinteät sirkus käsipainot saivat tulikasteensa Vaasassa Champions liigan osakilpailussa. Käsipainot, niin kuin koko kalustomme sai kiitosta osakseen. Teemme parhaamme jotta voimamiesurheilu saataisiin Suomessa nousuun. Tuemme urheilijoita ja alan tapahtumia sekä kehitämme tuotteita useiden eri yhteistyökumppaniemme kanssa.

Yhteistyössä ovat olleet mukana monet tahot, mm. useat crossfit salit ja valmentajat, Champions-liigan vetäjät Ilkka Kinnusen johdolla sekä monet huippuluokan voimamiehet kuten Tomi Lotta. Nyt yhteistyössä on mukana myös Heavyevents.fi. Viime aikoina myös Suomessa on alettu huomaamaan että kaikki voimamieslajit ovat erinomaisia mihin tahansa toiminnalliseen treeniin.

Sirkus käsipainojen koko arsenaali on varastossa syyskuun alussa. Täytettävät 82cm ja 50cm pitkät käsipainot ovat saaneet suuren suosion isommista tapahtumista aina salikisoihin saakka.
Samoin tukkeja löytyy nyt kaksi pienempää ja kevyempää mallia, 17cm ja 22cm paksuina ja 35 & 45 kiloa painavina avoimen luokan 355mm paksun ja 82kg painavan version lisäksi.

Merimieskävely teline on yksi vakiotuote ja on jo tullut Husafell kiven muotoilun mukainen täytettävä kilpi jonka painoa voi säätää levypainoilla, hiekalla, metallilla tai lyijyllä. Nyt uusia tuotteita ovat säädettävä voimaporraspaino ja kehikkomuunnin jonka avulla saat kätevästi muutettua farmarikävelypainot kehikoksi. Kumpikin näistä tuotteista on kehitetty yhteistyössä Heavyevents.fi kanssa.

Eikä tämä jää tähän. Seuraavaksi vuorossa ovat conan/viikinki punnerrus/jalkakyykky-yhdistelmä laite, jättiläisen sormi ”flipperi” sekä ”uusi” maastanostovariaatio. Kaikki ovat levypainoilla säädettäviä ja sopivat kaikille harrastajille tasosta riippumatta. Ilman painorajoituksia.