Voimaharjoittelun välineille kiitettävät arvosanat MM-kilpailuista

 
Suomen Voimalajiliiton isännöimissä, ADT-toiminnan alaisissa US WORLD CHAMPIONSHIPS 2015 – kilpailuissa oli kovassa testissä useita VH-tuotannon vahvin mies/nainen välineitä ja sekä kilpailijat, että järjestäjät olivat laitteisiin erittäin tyytyväisiä. VH-Lajivälineitä tullaan käyttämään myös tulevien vuosien kilpailuissa.
 

 
Tämä historiallinen tapahtuma, joka samalla lunasti paikkansa maailman vanhimpana vuosittaisena, yhtäjaksoisena naisten MM-kilpailuna käytiin Pohjoismaisin voimin ja voimme hyvin sanoa, että Pohjoismaat ovat palanneet asemaansa lajin edelläkävijänä. Aikanaan panostus lajiharjoitteluun sai kunnolla alkunsa Pohjoismaisten kilpailijoiden joukosta ja nyt nykyiset voimailijat kirjoittavat Puhtaan Urheilun viestiä ja rakentavat samalla vahvin mies/nainen lajeista entistä uskottavampaa urheilua.
 
2015 Maailmanmestarit sarjoittain:
 
N-60kg: Terhi Sievers, Suomi
N-70kg: Kirsi Järvi, Suomi
N-85kg: Lilja B Jónsdóttir, Islanti
M-80kg: Aleksi Nummi, Suomi
M-90kg: Niko Laine, Suomi
M-105kg: Juha Keskinen, Suomi
M-Avoin: Juha Jokinen, Suomi
 
2016-2017 kisakalenteri on myös julkaistu:http://www.worldheavyeventsassociation.com/kalenteri
 
Suomen Voimalajiliitto vastaanotti tapahtumassa myös ADT:n Kultaisen Kapulan, jota kuvassa vastaaottamassa kapulan Suomen Voimanostoliiton Jari Rantapelkoselta ja Antti Savolaiselta Voimalajiliiton pj.Jyrki Rantanen ja tuore maailmanmestari Kirsi Järvi.
 

Kuvissa Kultaisen Kapulan luovutus sekä Voimaharjoittelu.fi:n uudet naisten tukit tehotestissä Kirsi Järven ja Eveliina Rosenströmin käsittelyssä. Kuvat heavyevents.fi/Markku Wiik