ABC Treenimanuaali + Tekniikka DVD. Kvist, Selkäinaho.

ISBN 978-952-67228-0-1

Myymme erikoiserän huikeaan tarjoushintaan.

Suomalaisesta voimanostosta on puuttunut kauan nuorille ja aloittelijoille suunnattu opas. Nyt odotus palkitaan kun Jouni Kvist ja Sakari Selkäinaho ovat yhteisvoimin työstäneet oppaan nuorille, aloittelijoille sekä heidän ohjaajilleen.

Tämä voimaharjoittelun peruspaketti sisältää manuaalin ja DVD:n. Manuaali käy läpi harjoittelun perusteet tekniikasta useisiin ohjelma esimerkkeihin. Mukana tulevalla DVD:llä opastetaan oikeat perustekniikat.

Tekijöillä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus lajista. He kumpikin ovat saavuttaneet kansainvälisiä arvokisamitaleja sekä osallistuneet säännöllisesti eritasoisten nostajien valmentamiseen sekä ohjaustoimintaan pitämällä leirejä ja seminaareja.

Tekniikan viimeistely on prosessi joka jatkuu koko nostajan uran ajan. Ensimmäisestä salikäynnistä aina viimeiseen kisanostoon saakka. Mukana tuleva Tekniikka DVD opastaa oikeat nostotekniikat ja antaa ohjeita niiden niiden hiomiseen.
Suomalainen voimailu tarvitsee tekijöitä ja näkijöitä. Tämä paketti on myös tunnustus pyyteettömälle talkootyölle voimanoston ja penkkipunnerruksen hyväksi.

Mukana ilmainen tekniikka DVD !

80 sivua, pehmytkantinen