APCON eli Active Physique Convention on suurtapahtuma urheilun ystäville. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 23.-25.8.2019. Tapahtuma pitää sisällään kilpailuja jopa SEITSEMÄSSÄ eri urheilulajissa, joita ovat FPO Rebel Power, Strongman, PCA Fitness- ja kehonrakennus, Streetworkout, Rebel Open CF, Painonnosto ja Kahvakuula. Lisäksi tapahtuma pitää sisällään massiiviset messut, joista löytyy oma alueensa niin kuluttajille kuin yritysasiakkaillekin. Messualueella tapahtumaa järjestetään asiantuntijaluentojen sekä näytöstuntien ja muotinäytösten merkeissä.

APCON tuo eri lajit ennennäkemättömällä volyymilla Suomeen. Tapahtuma koostuu kilpailuista, näytteilleasettajista ja muusta ohjelmasta, ja nähtävää ja koettavaa on kaikkina kolmena tapahtumapäivänä. Kilpailuihin urheilijoita amatööreistä raudanlujiin huippuammattilaisiin meiltä ja maailmalta. Kovatasoiset kilpailut tarjoavat jokaiselle lajin harrastajalle parhaan näköalapaikan siihen, mitä lajin huipulla tapahtuu.

FPO:n Suomenmestaruus RAW/FULL GEAR penkkipunnerrus ja maastavetokisat käydään Helsingin messukeskuksessa APCON urheilutapahtuman yhteydessä. Kisa kantaa nimeä FPO Rebel Power ja siinä on mahdollisuus rikkoa FPO:n Suomen ennätyksiä, IPA(fg) ja GPA(raw), Euroopan ja Maailmanennätyksiä. Kisassa on myös 10.000€:n edestä palkintorahaa jaossa. Kilpailu käydään perinteisellä painoluokkajaolla kaikissa paino- ja ikäluokissa! Ohjeet kilpailuun osallistumisesta ja muista tiedoista löytyy tästä linkistä

Kilpailuiden lisäksi ohjelmassa on paljon luentoja, ja puhujina nähdään eri lajien ja alojen ammattilaisia. Fyysisen kunnon kehittämisestä kiinnostunut aktiiviharrastaja tai harjoittelua suunnitteleva aloittelija saa tapahtumasta kaiken tarvitsemansa infopaketeista alan uusimpiin varusteisiin. Lisäksi tapahtumassa pääsee tapaamaan eri lajien seuratuimpia tähtiä suomesta ja ulkomailta. FPO Rebel Poweriin kisaamaan ovat ilmoittautuneet jo Vanessa Alexandra TorresIlkka Lukkarinen sekä Anna Khudayarov.

Lisätietoja tapahtumasta: