Brute Force – Military, Strongman, Cross Training and Garage Gym Approved Fitness Sandbags.

Brute Force säkkejä on tulossa lisää varastoon. Heavy Hitter™ I ja Heavy Hitter™ II säkit saapuvat taas varastoomme alkuviikosta ja joutuvat heti kovimpaan mahdollisimpaan testiin, voimamiesten Champions liigaan Merikarvialle. Sen jälkeen säkit ovat kokeessa voimamiesten 90&105kg MM-karsinnoissa ja avoimen luokan Strongest Man of Laukaa kisassa.

Got balls ? Jos ei juuri nyt löydy niin ei syytä huoleen. Aloitamme kohta Brute Balls ennakkomyynnin ja tosimiesten pallerot saapuvat varastoomme heinäkuun alussa. Siihen asti on mahdollista hankkia omasi muita edullisemmin. Brute Balls on koeajettu monissa massatapahtumissa ja kovissa crossfit-kisoissa ja yksi seuraavista testeistä on voimamiesten 90&105kg MM Liperissä. Näilläsäkeillä voi tehdä vaikka mitä. Katso Brute Force videot !
 

Brute Force hiekkasäkit

ovat voimailun ja toiminnallisen harjoittelun aatelia. 100% Made in USA ja niistä löytyy ominaisuuksia joita ei muissa tuotteissa ole. Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja läpäisseet kolmivaiheisen tarkastuksen ennen kuin ne toimitetaan asiakkaille. Tämä takaa sen että laatu on korkein mahdollinen. Säkit tulevat myyntiin vielä heinäkuun aikana.

Valikoima on todella monipuolinen, säkkejä on kehitetty eri tarkoituksiin ja vieläpä niin ettei tarvitse ostaa 14 erilaista jotta voi treenata monipuolisesti. Säkkejä löytyy voimamiehille, kuntoilijoille, kamppailulajien harrastajille, poliiseille ja palomiehille, eri urheilulajeihin. Samoin tuotteiden takaa löytyy laaja tietotaito siitä miten säkeillä tulisi harjoitella. Lataa Brute Force Treeni App tästä !