Saimme erän KLA siteitä. Sekä ranne- että polvisiteitä on eri malleja, vaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Kaikki polvisiteet ovat 3.0m pitkiä mikä on pisin sallittu pituus Suomessa useimmissa IPF:n ulkopuolisissa kisoissa. Tutustumistarjouksena saat koodilla KLA 50% alennuksen kaikista 1000-2000-3000 mallien ranne- ja polvisiteistä. Etu voimassa 30.11. saakka.

KLA 1000 ranneside on suunniteltu kuntoilijoille sekä kaikille niille jotka eivät tarvitse pitkää ja jäykkää sidettä treeneissään. Se on linjan pehmein side ja sitä on valikoimassamme ainoastaan lyhyenä rannesiteenä.
KLA 2000 malli löytyy kolmena eri pituutena rannesiteenä sekä polvisiteenä. Luotettava perusside joka sopii kuntoilijasta kilpanostajiin.
KLA 3000 on musta side jossa kolme tummanpunaista raitaa. Polvisiteenä ”kolmetonninen” on klassikko jonka edeltäjä APT:n Convict oli monien suosikki niin polvi- kuin rannesiteenä.Saatavana mallia löytyy 90cm rannesiteenä sekä polvisiteenä.

KLA 4000 sopii rannesiteenä kaikille mutta polvisiteenä se on useimmille liian jäykkä. Jos haluat kyykyssä ”kipsata” jalkasi niin tässä on oiva vaihtoehto.