Reactive SlingShot Update !

Kaikki SlingShot tilaukset on lähetetty asiakkaille ja palaute uudesta Reactivesta on ollut todella hyvä. 

Original SlingShotia kevyempi Reactive SlingShot on ylävartaloa, erityisesti rinnan ja hartian aluetta tukeva väline minkä avulla voit käyttää suurempia painoja erityisesti penkkipunnerruksessa.

Original SlingShotin tavoin Reactive SlingShot on RAW nostajien suosikki mutta toimii myös yhdessä penkkipaidan kanssa. Se on Originalia noin 30% kevyempi.

Reactive SlingShot tekee dipeistä ja etunojapunnerruksista suoritettavia liikeitä kenelle tahansa ja ehkäisee vammoja.  Se keventää kuormaa kaikissa punnerrusliikkeissä ala-asennossa, kuten ylä- ja alaviistopenkissä, etunojapunnerruksissa sekä luonnollisesti penkkipunnerruksissa eri oteleveyksillä ja erilaisilla tangoilla.

Tuote on myös oiva lisävastus useimmissa vetoliikkeissä kuten taljavedoissa ja soutuliikkeissä.

Reactive SlingShot toimii kuten keho luonnollisesti, ilman puristavaa kuosia. Käyttö on helppoa. Pue SlingShot niin että toinen lenkki on kyynärpään alapuolella ja toinen yläpuolella. Koon saat helposti oheisesta taulukosta.

 Mitä mieltä ovat alan huiput:

”Paras apuväline penkkipunnerrukseen kautta aikain” – Ryan Kennelly

”Pääsin eroon kivuista ja tuppitulehduksista. Sen ansiosta raakapenkkini nousi 250 kilosta 275 kiloon viidessä kuukaudessa” – Stan Efferding

”Käytän monissa eri punnerruksissa, sekä paidan kanssa että ilman.” – Rob Lyando

”SlingShot on mielivälineeni penkkiin. Ihastuin välittömästi. Se auttaa pääsemään eroon olkapää ja rintalihasten kiputiloista. Tangon ollessa rinnalla kipu oli aina kovimmillaan mutta SlingShotin ansiosta pääsin eroon kivuista. Nostin jo 5x220kiloa kapealla otteella.” – Konstantin Konstantinovs

Katso SlingShot videoita !  

Koko Paino/ Weight (lbs)
S/M Alle 63kg / 140 lbs
L 63-82kg / 140-180 lbs
XL 82-100kg / 181-220 lbs
2XL 100-135kg / 221-300 lbs
3XL Yli 135kg / 300 lbs