Saken Valmennuspalvelu

Valmennuspalvelu alkoi toimimaan laittetuani oman nostovyöni naulaan ja kyselyitä tuli heti alkuun runsaasti. Tiimi täyttyi todella nopeasti koska meillä asiakkaita ei valita tason perusteella vaan mukaan otetaan laidasta laitaan yli lajirajojen ”first come-first serve” periaatteella.  

Yksi paikka vapaana heinäkuussa !

Kaikkein kysytyin palvelu on konsultointi. Se valitaan koska halutaan ratkaisuja ongelmatilanteisiin kehityksen pysähdyttyä. Tätä käyttävät usein urheilijat yhdessä oman valmentajansa kanssa. Kyllä, näin saadaan paras tulos kun aina läsnä oleva valmentaja tai tukihenkilö on mukana prosessissa ja pystyy sen jälkeen auttamaan urheilijaa paremmin. Kuitenkin yhä kasvamassa määrin tulee kyselyitä pitempiaikaiseen valmennukseen.  

Taas kerran, yhteistyö on voimaa.”

Voimaharjoitusohjelmia erilaisille ja eri tasoisille urheilijoille eri lajeihin tavoitteista riippumatta. Saken asiakkaita seminaareissa ovat olleet erilajien urheilijat ja valmentajat jääkiekosta, crossfitista aina uimareihin ja kamppailulajien edustajiin saakka. Personal trainerit, liigaseurojen valmentajat ja jopa tohtorit ovat kiitelleet antia.

Erilaiset konsultaatiot tai vaikka täydellinen valmennuspalvelu harjoitteluun on taas saatavana, ostettavissa verkkokaupan kautta. Toiminta tapahtuu seuraavasti:

  1. Voit ensin soittaa puhelimella tai laittaa sähköpostia.
  2. Tavataan ja katsotaan tilannetta. Jutellaan harjoittelusta ja tavoitteistasi sekä katsotaan tekniikkaa sekä fysiikkaa muutenkin.  
  3. Saat nopean tilanneanalyysin, selostuksen heikkouksistasi ja vahvuuksista ja siitä mitä pitäisi tehdä tilanteen parantamiseksi.
  4. Mikäli ollaan samalla aaltopituudella niin otetaan asia valitsemasi jakson puitteissa työn alle.

Treeniohjelmia ja apua voimaharjoitteluun vuoden alusta alkaen:

  • Treenipäivä. Yksi ohjattu harjoituskerta. Tekniikan ja lihastasapainon analyysi  ja ohjeet kuinka edetä jatkossa. Saat yhden miniperiodin.
  • Konsultaatio / ongelmanratkaisu. Sisältää puhelinneuvonnan, 2 ohjattua harjoituskertaa sekä 8-10vk ohjelman.
  • Puolivuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset sekä ohjatut harjoituskerrat.
  • Vuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset sekä ohjatut harjoituskerrat.

”Avattuani palvelun jo ensimmäisen viikon kysyntä oli runsasta, asiakkaiksi tuli urheilijoita eri lajeista. Monena vuotena on kiintiöni ollut täynnä kun kaikki ”vanhat” asiakkaat ovat halunneet jatkaa yhteistyötä. Seuraavan kerran otan uusia asiakkaita mukaan vuoden 2019 heinäkuussa. Suuret kiitokset mielenkiinnostanne ja palautteista ! ”

– Sakke