SAWO OPEN GRIP CHAMPIONSHIPS
 
Iisalmi on yksi maailman aktiivisimpia otevoimailun toimintaa järjestäviä kaupunkeja Suomessa – tänä vuonna siellä nähdään ainakin kolme Suomen Voimalajiiton alaista otevoimailu-kilpailu niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.
 
Team Tiinan Treenipalvelut järjesti helmikuussa upeasti Otevoimailun SM-kilpailut, jotka olivat jo neljännet vuosittaiset antidopingtoiminnan alaiset SM-kisat. 9.Kesäkuuta vuorossa on kansainvälinen SAWO OPEN GRIP CHAMPIONSHIPS, joka on erittäin kovatasoinen otevoima-specialistien kohtaaminen ja päivän odoteuimpia taisteluja on ainakin Norjan Thomas Larsenin revanssi-yritys hallitsevasta Maailmanmestarista, Jesse Pynnösestä ja kovan tason takaavat myös muut kovat haastajat, kuten esimerkiksi useita ME-tuloksia tehtaillut Järvenpään Harri Tolonen.
 
Tapahtuman lajeina nähdään kansainvälisesti tunnetuimman otevoimalajibrändin Ironmindin lajien lisäksi paikallinen erikoisuus 60mm akselin nosto miehille sekä kotimaan ainoan teollisesti otevoimavälineitä valmistavan Voimaharjoittelu.fi akseli naisille.
 
Savon ahkera järjestelytoimikunta on vauhdissa myös syksyllä, kun 24.11. ohjelmassa on otevoimailun Savon mestaruuskilpailut. Tervetuloa Sawoon, toivottaa kilpailun järjestäjä Team Tiinan Treenipalvelut. Kuvissa Norjan Thomas Larsen ja Suomen Jesse Pynnönen. Kuvat ©Suomen Voimalajiliitto