Painonnosto mukana APCONissa

APCON tuo maailman vahvimmat naiset ja miehet elokuussa Helsinkiin. Arvostettujen Strongman-titteleiden lisäksi kisataan muun muassa painonnostossa, jossa Suomen huiput mittelevät masters, juniors ja seniors sarjoissa. APCON on voimailu- ja fitness-urheilun suurtapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa 23.-25.8.2019.

APCON eli Active Physique Convention tuo voimailulajit saman katon alle kehonrakennuksesta street workoutiin. Voimailulajeista kilpaillaan painonnostossa, voimanostossa, kahvakuulaurheilussa ja strongman-kilpailussa. Mukana on lukuisia eri lajien ja painoluokkien maailmanmestareita.

Suomen kovimmat painonnostajat mittelevät Capital Cupissa

Capital Cupiin odotetaan Suomen parhaimmistoa kilpailemaan masters, juniors ja seniors sarjoihin. Kilpailun päivittäinen ohjelma menee seuraavasti:
Pe 12.30-17.30 masters
La 10.30-17.30 juniors
Su 10.30-17.30 seniors
 
Kilpailun ilmoittautuminen on avattu Suomisport järjestelmään: https://www.suomisport.fi/events
Koska kilpailijoita otetaan rajoitetusti, kannattaa ilmoittautua mahdollisimman aikaisin. Ilmoittautuminen päättyy 31.7.2019. Kilpailun taso on kansallinen.

APCON 2019 on ensimmäinen tapahtuma Suomessa, joka kokoaa yhteen eri voimailulajit ja lajiliitot huippu-urheilijoineen ja harrastajineen. Ainutlaatuisessa suurtapahtumassa ovat mukana fitness- ja kehonrakennus (PCA), voimamiesurheilu (Strongman CL), voimanosto (FPO), streetworkout (Suomen Street Workout Ry), Throwdown (CF Rebel Open) sekä painonnosto ja kahvakuulaurheilu (Painonnostoliitto). Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Active Physique Events Oy:n kanssa. Kilpailuiden käytännön järjestelyistä vastaavat lajiliitot.

Lisätietoja:
Painonnosto: Mikko Korhonen, mikkokorhonen77 at gmail.com, 050 326 4627
APCON: Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, 050 540 4231
APCON Finlandin kotisivut: https://apconfinland.messukeskus.com/
Instagram: @apcon_official
Facebook: https://www.facebook.com/activephysiqueconvention/