SportKraft tuo uuden 21 tangon malliston markkinoille heinäkuussa 2020!

Tämä sarja sisältää kaikkia erilaisia tankoja perustangoista erikoistankoihin. Tavoitteenamme on tarjota parhaat välineet kaikkeen erilaiseen harjoitteluun ja tarpeisiin, niin aloittelijalle kuin ammattilaiskilpailijoillekin ja kaikkiin harjoittelutiloihin. 

SportKraft on toiminut edelläkävijänä tangoissa ennenkin. Tästä todisteena maailman paras ja suurimmissa ammattilaiskilpailuissa käytetty SportKraft Squat bar, joka ei taivu edes +500 kuormissa ja se on kilpailuissa myös testattu 575kg kyykkyyn asti.
Tanko malliston suunnittelussa on ollut mukana maailman parhaita nostajia ja valmentajia, jotta saimme tuotteista mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä unohtamatta siistiä ulkonäköä.

Tavoitteemme oli luoda kattava mallisto, joka tarjoaa kaikille oikean harjoitteluvälineen erilaisiin käyttötarkoituksiin, harjoituksiin, kilpailuihin ja kuntosaleille.
Tankojen valmistuksessa käytimme omaa tehdasta, jolla saimme pidettyä valmistuskulut kohtuullisena ja sitä kautta tarjoamaan edulliset hinnat huippulaadulla.


SporKraft kyykkytanko 500kg kyykyn jäljiltä

Tässä osassa käymme läpi tulevia voimanostotankoja ja niiden ominaisuuksia. Suunnittelimme ja valmistimme kolme erilaista tankoa erityisesti voimanostoharjoittelua varten.
Lisää kuvia ja videoita tulossa, kun saamme tuotteet varastoomme, mutta tässä pientä ennakkotietoa tuotteista.

Lisätietoja ja ennakkotilaushintoja voit kysyä alla olevista yhteystiedoista:
info@voimaharjoittelu.fi tai 0503290671 – Kalle Räsänen

SportKraft Extreme voimanostotanko

Mallistomme vahvin voimanostotanko kantaa nimeä Extreme. Tämä malli on tehty erittäin kovaa kulutusta ja voimanoston kilpailukäyttöä varten. Extreme-malli palvelee myös erinomaisesti nostajia, jotka harjoittelevat kilpailuja varten ja haluavat käyttää vain parasta laatua myös harjoittelussa.
Tangon karhennus on syvä, jotta siinä on tarpeeksi ”pitoa” maksimiharjoitteissa, mutta ei kuitenkaan leikkaava, joka rikkoo ihon.

Tangon pinnoitteeksi valitsimme kaksi tämän hetken parasta vaihtoehtoa. Tanko-osa on Cerakote (keraaminen) pinnoitteella, joka on kulutusta kestävin ja paras vaihtoehto korroosiota vastaan, kun ruostumatonteräs ei ole vaihtoehto. Keraaminen pinnoite kestää, eikä tanko lähde kulumaan ja ruostumaan kuten esimerkiksi halvemmassa mustauksessa. Tangon päätyihin valitsimme upean ja näyttävän kromipinnoitteen, joka luo tankoon ulkonäköä ja kestää kulutusta todella hyvin.

SportKraft Extreme tangon materiaalin valinta erilaisten terästen joukosta on tärkeää ja valikoimme saman erikoisteräksen kuten SportKraft kyykkytangossa. Tämän ansiosta tanko ei taivu isoimmillakaan kuormilla kuten perinteiset punttitangot ja palautuu aina muotoonsa suorituksen jälkeen. Oikea mateliaalin valinta ja viimeistely antavat tangolle huikean 230.000 PSI vetolujuuden.
Vaikka PSI arvo ei kerro kaikkea, niin erikoisteräksen laatu ja viimeistely antaa tangolle hurjan 1300kg kapasiteetin!

Tämä on yksi maailman parhaista 20kg voimanostotangoista ja hintaluokka jää huomattavasti pienemmäksi kilpailijoihin verrattuna. Jos haluat salillesi tai omaan käyttöön parhaan ja vahvimman tangon, niin tämä malli on oikea valinta.

Kaikki SportKraft voimanostotangot ovat keskikarhennettuja, joka tekee nostamisesta turvallista. Jokaisessa tangossa on myös viralliset merkit 810mm kohdalla ja tangon kaikki mitat täyttävät IPF vaatimukset.

Hinta: 690e

Ominaisuudet:

 • Paino 20kg
 • Halkaisija 29mm
 • Pituus 220cm 
 • Otemerkinnät 810mm kohdilla
 • Keskikarhennettu, syvä karhennus
 • Pinnoite Cerakote
 • Pronssi puslat
 • Vetolujuus 230k PSI

SportKraft HardCore voimanostotanko

Seuraavaksi vahvin mallimme on SportKraft HardCore tanko. Myös tämä malli on valmistettu kovaa kulutusta, harjoittelua ja kilpailukäyttöä varten. Vaikka tanko ei ole niin vahva kuin Extreme malli, niin silti se on suurinta osaa kilpailijoitaan vahvempi. Tämä tanko on erinomainen valinta kovaa harjoittelua varten ja upea lisä salillesi, jos haluat tarjota asiakkaille laatua.

Tangon karhennus on erittäin hyvä, jotta siinä on tarpeeksi ”pitoa” maksimiharjoitteissa, mutta ei kuitenkaan leikkaava, joka rikkoo ihon. Tangon pinnoitteeksi valitsimme kaksi tämän hetken parasta vaihtoehtoa. SportKraft Hardcore on valmistettu Cerakote (keraaminen) pinnoitteella, joka on kulutusta kestävin ja paras vaihtoehto korroosiota vastaan.
Keraaminen pinnoite kestää, eikä tanko lähde kulumaan ja ruostumaan kuten esimerkiksi halvemmessa mustauksessa. Tangon päätyihin valitsimme upean ja näyttävän kromipinnoitteen, joka luo tankoon ulkonäköä ja kestää kulutusta todella hyvin.

Tangon materiaali on vastaava kuin Extreme-mallissa, mutta viimeistely on tehty erilaisella tekniikalla, jonka takia tuote on halvempi kuin Extreme, mutta silti sisältää erittäin suuren 220k PSI vetoluuden ja 1000kg kapasiteetin! Tämän ansiosta tanko ei taivu isoimmillakaan kuormilla kuten perinteiset punttitangot ja palautuu aina muotoonsa suorituksen jälkeen.
Erittäin vahva ja laadukas tanko voimanostoharjoitteluun ja kilpailukäyttöön.

Kaikki SportKraft voimanostotangot ovat keskikarhennettuja, joka tekee nostamisesta turvallista. Jokaisessa tangossa on myös viralliset merkit 810mm kohdalla ja tangon kaikki mitat täyttävät IPF vaatimukset.

Hinta: 490e

Ominaisuudet:

 • Paino 20kg
 • Halkaisija 29mm
 • Pituus 220cm 
 • Otemerkinnät 810mm kohdilla
 • Keskikarhennettu, syvä karhennus
 • Pinnoite Cerakote
 • Pronssi puslat
 • Vetolujuus 220k PSI

SportKraft Strong voimanostotanko

Halusimme valmistaa myös yhden voimanostotangon, joka on suunnattu voimailuun ja huipputangoksi kuntosaleille, mutta edullisella hinnalla. Tanko on siitä huolimatta erittäin vahva ja sen kapasiteetti ja vahvuus riittää suurempiinkin rautoihin. Halusimme perusmallinkin olevan niin vahva, että sillä voi nostaa huoletta ja turvallisesti myös maailman ykkösnostajat. Erona on lähinnä kalliimpiin malleihin, että tämä tanko alkaa taipumaan aikaisemmassa vaiheessa, joka ei vaikuta tangon kestävyyteen muuten.

Tangon karhennus on erittäin hyvä, jotta siinä on tarpeeksi ”pitoa” maksimiharjoitteissa, mutta ei kuitenkaan leikkaava, joka rikkoo ihon. Tangon pinnoitteeksi valitsimme kaksi tämän hetken parasta vaihtoehtoa. Tanko-osa on Cerakote (keraaminen) pinnoitteella, joka on kulutusta kestävin ja paras vaihtoehto korroosiota vastaan. Keraaminen pinnoite kestää, eikä tanko lähde kulumaan ja ruostumaan kuten esimerkiksi halvemmessa mustauksessa. Tangon päätyihin valitsimme upean ja näyttävän kromipinnoitteen, joka luo tankoon ulkonäköä ja kestää kulutusta todella hyvin.

SportKraft Strong tangon materiaali on hiemän pehmeämpi kuin Extreme ja HardCore mallissa, jonka vuoksi tanko taipuu kevyemmillä kuormilla kuin kalliimmat mallit. Tämä ominaisuus oli yksi toive asiakkailtamme, joten päätimme käyttää ko.terästä tässä mallissa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tanko olisi laadullisesti huonompi. Se elää enemmän, mutta palautuu aina muotoonsa suorituksen jälkeen. Tämänkin mallin laadusta kertoo 210.000 PSI vetolujuus, joka antaa tangolle todella korkean 780kg kapasiteetin ! Tämä on edullisesta hinnasta huolimatta yksi parhaimpia tankoja voimanosto harjoitteluun.

Kaikki SportKraft voimanostotangot ovat keskikarhennettuja, joka tekee nostamisesta turvallista. Jokaisessa tangossa on myös viralliset merkit 810mm kohdalla ja tangon kaikki mitat täyttävät IPF vaatimukset.

Hinta: 390e

Ominaisuudet:

 • Paino 20kg
 • Halkaisija 29mm
 • Pituus 220cm 
 • Otemerkinnät 810mm kohdilla
 • Keskikarhennettu, syvä karhennus
 • Pinnoite Cerakote
 • Pronssi puslat
 • Vetolujuus 210k PSI