Harri Peltomaa vaihtoi sarjaa

Harri Peltomaa on sijoittunut voimamiesten sarjan 105 kiloa MM-kisoissa hyvin monena vuotena mutta tänä vuonna vaihtuu sarja. Laihdutus sarjaa alemmas 90-kiloisiin on onnistunut ja tässä elopainoltaan lähes 20 kiloa kevyemmän miehen mietteitä kisan alla. Kuinka Harrin käy uudessa sarjassa, nähdään lauantaina Hippos hallilla ! Artikkelin kuva nyt jo taaksejääneiltä massa-ajoilta.

1. Miten valmistautuminen on sujunut ? Tähän kilpailuun valmistautuminen on sujunut enemmän ja vähemmän haastavasti. Haastavan siitä on tehnyt se, että olen pudottanut painoa noin 15kiloa noin 6kk aikana ja samalla yrittänyt pysyä edes jokseenkin vahvana. Nyt alkaa näyttää siltä kun kisa on ovella, että ensimmäinen kilpailu -90kg sarjassa on tosiasia.

2. Mitä lajeja pidät vaativimpina ? Aiemmista vuosista poiketen niin punnerrukset tuntuvat olevan haasteellisimpia itselle nykyään.

3. Oma tavoitteesi ? Tavoitteeni on top3. ja saada myös paikka 90 & 105kg SCL-MM kilpailuun Kokkolaan.

4. Pahimmat kilpailijat ? En osaa nimetä pahinta kumppania, mutta uskon kaikkien hamuavan kisalippuja Kokkolaan joten taistelu on varmasti kovaa !