Kuinka kesän treenit ovat menneet ?

Kevään ja kesän treenit ovat menneet aika pitkälle olkapään kuntoutuksen kanssa. Läpi talven vaivannut olkkuvattiin jokin aika sitten ultralla, mutta ei sieltä mitään erikoista löytynyt. Työ, kunnallispolitiikka ja eri luottamustoimet ovat pitäneet minut hyvin kiireellisenä, mutta näistä huolimatta salilla on pystytty käymään säännöllisesti.

Ainut poikkeus oli viiden viikon jakso ennen Juhannusta, kun töissä tehtiin pitkää päivää. Sinä aikana en treenannut lainkaan vaan annoin tarkoituksella olkapäälle enemmän lepoa.
Kevät ja alkukesä ovat myös aikaa jolloin sponsoriasiat on laitettava kuntoon, jos mielii syksyllä ulkomailla kisata. Yhteistyökumppaneita on nyt tullut kivasti ja paikatkin tuntuisi kestävän, joten varovasti kaasua lisää !!

Oletko kisannut kesän aikana ?

Pääsiäisenä Kauhajoella on kisattu viimeksi ja silloinkin aika leikkimielellä tuon olkapään takia.

Mitä muutoksia lämmin keli tuo treeniin ?

Nestettä, suolaa ja kivennäisaineita lisää!

Mitä tavoitteita on kesälle ja loppuvuodelle ?

Tavoitteena on pystyä treenaamaan ilman vastoinkäymisiä ja olla elämäni kunnossa marraskuussa pidettävissä WABDL.n penkkipunnerruksen MM- kilpailuissa Renossa.

Mitä uutta olen kokeillut harjoittelussa ?

Fat Gripz ja Sling Shot on tullut jäädäkseen.

Mitä muutoksia aiot tehdä syksyn treeneihin verrattuna nykyiseen ?

Suurin muutos treeniin on jo oikeastaan otettu käyttöön, eli oma selkäpäivä poistui ohjelmasta. Nyt selkäliikkeet on liitetty molempiin penkkipäiviin (maksimi ja nopeusvoima). Tyrväisen Heikin kanssa treenataan kimpassa ja tavoitteet on molemmilla samat, eli RENO ! Tämä kokemäkeläinen moottoriturpa on tuonut kaivattua lisäpotkua treeniin.

Kesällä valmistui myös omat kotisivuni ja se on nähtävissä osoitteessa: www.teampaivoke.fi

Terveisin: Kim Päivöke