Mikko Tiensuun treenit eivät ole menneet 
odotusten mukaan. Itse asiassa, ei sinne päinkään. 

Tässä miehen kommentteja:

- Viime vuoden lopulla valmistautuminen ei mennyt hyvin. Mulla oli ongelmia oikean olkapään kanssa. Siinä oli pitkittynyt tulehdus, joka oli pahimmillaan joukkue SM-kisoissa marraskuun puolessa välissä 2008. Silloin pahimmillan pystyin nostamaan penkistä ilman paitaa vain 60kg. Raakana nostaminen teki todella kipeetä. 
Bonuksena sain vielä vuoden vaihteessa Enteroviruksen aiheuttaman rokon, joka laittoi minut totaaliseen lepoon neljäksi viikoksi, kertoo mies kunnostaan.

- Olkapää alkoi parantua VN-SM kisojen jälkeen. Viimeisen kolme viikkoa pystyin harjoittelemaan täysillä. Sairasteltua tuli paljon, joten tulostavoiteen olin asettanut 230kg-240kg:n väliin ja se toteutui. Toisena tavoitteena oli saada mitalli, sekin toteutui. Olen todella onnellinen hopeaan tällä reenillä.

- Harjoitteluani en muuttaisi mitenkään, pyrin vain olemaan terveempi...   
Maratonille !

Tällä pikku uutisella haluamme Mikon kanssa välittää lukijoille yhden viestin. Älkää koskaan luovuttako !
- Seuraava kovempi urakka minulla on 13.6.2009. Silloin juostaan Forssassa suvi-illan maraton, joissa juoksen maratonin. Yritän nostaa samalla viikolla 250kg penkistä.
Jos pääsen harjoittelemaan kesän ja syksyn kunnolla, pyrin vuoden lopulla  saamaan 100kg:n sarjan penkki SE:n takaisin nimilleni. Aion myös selvittää tieni sotilaspenkin(toisto) SM-finaaliin ja päästä siellä mitalleille, kertoo Mikko tavoitteistaan jatkossa. 

Mikon treenilogi