Team VOIMAHARJOITTELU.fi 2011-2012:

Harri Peltomaa

Team Voimaharjjoittelu.fi saa uutta verta voimamiessektorille tuoreen 105kg sarjan Suomen Mestarin ja MM-8. Harri Peltomaan astuessa mukaan remmiin. Harri tunnetaan voimamiessaavutusten lisäksi erityisesti kovista raakavoimistaan. Seuraavassa miehen itsensä kertomaa:

Tervehdys Teamiläisille ja kaikille lukijoille, samoin kiitos Sakelle joukkoon pääsystä. Meikä on siis innokas sekatreenailija, välillä innostun täysillä voimamieskisoista ja välillä RAW-voimanostosta. Tällä hetkellä olen saanut yhdistettyä molemmat ihan kohtalaisella menestyksellä.
Tulipa tuossa koitettua kehonrakennustakin, mutta se täytyy jättää kyllä muilla pojille. Se oli yksinkertaisesti liian rankkaa puuhaa. Nyt vuoden 2010 loppuvuosi on ollut elämä vahvinta treeni aikaa, mielestäni olen ollut parhaimmassa kunnossa mitä olen koskaan ollut ja tulokset ovat olleet sen mukaiset. Ammatiltani ajelen kuorma-autoa ja rekka-autoa, töiden puolesta voinkin kutsua itseäni jo hieman tamperelaiseksi, kun olen ollut siellä enemmän ja vähemmän jo viiden vuoden ajan.

Parhaat saavutukset:

2010 Raw-finaali -110kg sarjan 2.sija yt: 802,5kg

2010 -105kg Suomen vahvin mies kilpailun 1.sija
2008 Suomen vahvin mies kisa 6 sija.

Parhaat tulokset:  Kyykky: 275kg, Penkki: 200kg, Veto: 340kg, tukki: 145kg

Tavoitteet: Parantaa RAW yt:ta 802,kg paremmaksi ja vetää raakana 350kg Nyt kun voitin -105 Suomen vahvin mies kisan niin titteliä täytyy koittaa puolustaa jatkossa.

Harri Peltomaa File:
Ikä: 27v
Ammatti: Rekkakuski
Kotipaikka: Pori
Perhesuhteet: Poikamies

Tulossa:

Treenilogi
YouTube videoita