Team Voimaharjoittelu voimapunnerruksen suomenmestari.

A-Divisioona:

Voimapunnerruksen (eli entisen sotilaspenkin)joukkue sm-kisat käytiin Raumalla 3.7.2010. A-divisioonan mestaruus meni viime vuoden tapaan Team Voimaharjoittelulle. Joukkueen yhteistulos 131 toistoa.

Voimaharjoittelun kisan avasi Satu Raappana tuloksella 46×47.5 kg. Tommi ”patjapenkin pavarotti” Pasanen jatkoi joukkueen esitystä 45:llä toistolla. Tommilla oli tangossa rautaa 75kg. Viimeisimpänä joukkueessa lavalla räpiköi Marko Keski-Koukkari. Tulos 40×95.

Hopealle Lvk-team. Joukkueessa Satu Luoto ( 39×47.5), Nina Ruuhivirta ( 35×47.5) ja Jukka Moberg (37×70). Yhteistulos siis 111 toistoa.

Ninalle oli ensin kasattu tankoon 10 kiloa liian vähän, jolla hän ehti jo pumppailla useita kymmeniä toistoa, joten tuo 35 toistoa tuli ikään kuin toisella yrittämällä. Harmillinen virhe tuomareilta. Vaikkei tuolla sijoituksen kannalta ollut merkitystä niin taisi tuon takia Ruuhivirralta jäädä uusi suomen ennätys tekemättä. Vika tässä tapauksessa ei tosiaankaan ollut nostajan, mutta hyvä muistutus taas kaikille kilpailijoille, että ennen nostoa tarkistaa tangossa olevat painot. Nostaja kun tuossa tilanteessa on ainut kärsijä.

Pronssia joukkueelle Ylivoima ( Juha-Matti Englund, Iiro Virtanen ja Erkka Helander). Tulos 99 toistoa.

Hevidivisioona:

Hevidivarin mestaruus jälleen Viitasaarelle. Jussi Kuusikko(34×100), Marko Kuusinen(27×100) ja Eino Pöntiö (34×100). Tasaista jälkeä jälleen kerran.

Hevidivarissa muutenkin tasainen kilpailu. Hopeaa Hevivoimalle( Petri Kuosma, Pekka Landvik ja Mikko Ojala) 87:llä toistolla ja pronssille Könsikkäät 130v.( Juha Koivisto, Jukka Suista ja Jarno Kärkkäinen). Kankeasta nimestään huolimatta tulos oli komeat 85 toistoa. Hevidivarissa eniten toistoja pumppasi Hevivoiman Mikko Ojala, 36×100.

B-divarin ykkönen oli Unisexvoimaa, tulos 86 toistoa.

Täydelliset tulokset: www.svry.fi