Juha Someroja – Vuosi 2012

Joskus ei mene kaikki putkeen, välillä ei mikään. Sen tietää myös Juha Someroja. Ne jotka luulivat uran olevan jo ohi eivät kuitenkaan voisi olla enempää väärässä…

Eli vuosi 2012 oli minulle vähä niin kuin välivuosi kilpailemisesta. Ainoa kisa oli FPO:n maastaveto kisa maaliskuussa. Tarkotuksena oli hoidattaa kevään aikana paikat siihen kuntoon että vielä ois mahollista tehä kovia tuloksia nostolavoilla mutta toisin kävi. Olkapään hoidon ja tutkimisen venyminen syksyyn asti pilasi sitten koko vuoden. Kiitoksia Raahen terveyshuollon ja rautaruukin työterveyshuollon! Keväällä sit vielä loukkasin selän ja kylkeni ,tiputtuani autotallin monttuun selälleen niin siinä oli sit vedot ja kyykätkin sit vähäksi aikaa.

Elo- syyskuussa leikattiin olkapää ja sitä on nyt kuntoutettu loppuvuosi. Kuntouttaminen on hidasta hommaa ja vaatii päältä tosi paljo. Välillä tuntuu et kaikki menee hyvin ja olkapää tuntuu tosi hyvälle niin sitte seuraava reeni meneekin sit jo ihan hanuriin . Tämä on ollut tällästä yhen miehen taistelua pettymyksien ja hyvänolon tunteen välillä. Mut enpä koskaan ole sääli pisteitä kerjännytkää ja ei niitä täsä lajissa jaetakkaan. Tällä hetkellä penkki tuloksellisesti on kohtuu kunnossa, salilla 190kg merkistä, olosuhteisiin nähen olen tyytyväinen kuntoutumiseen tällä hetkellä.

Yleisesti reeneistä mitä tehny ja minkä takia. Olen paljo tehny ihan perus raakavoima reenejä. Ihan vaan sen takia että olen kuntouttanu paikkoja ja lisänny perus voimaa ja uskosin et ku saan enemmän voimaa koko roppaan niin pitäis näkyä myös varustenostoissakin positiivisesti. Selän ja lantion olen saanu jo kohtuu kuntoon josta osotuksena 320kg rawkyykky ja kapeaveto ilman vyötä.

Vuoden 2013 kilpailemisen alotan tosisaa varmaanki vasta syksyllä Bullfarmin kisasta fitness expoosta. Siihen asti tehdää voimaa lisää ja mahollisimman paljo eli olkaahan valmiit ku tulen tulen takas, sitte pohjos tuuli puhaltaa kovaa ja kylmää ;)

2013 muista kisoista ei sit olekaan mitää tietoo kun tässä välivuoden aikana katosi nuo sponsorit ja tukiat ihan kaikki paitsi Sakke ja Voimaharjoitelu.fi !!! Mikä kyllä harmittaa vähän ku meni pari pitkäaikasta tukiaa. mut tästä onki hyvä sitte alottaa kaikki alusta ja antaa uudet näytöt jospa se sit tois uusia yhteistyö kumppaneita mukaan tähän hommaan. Onneksi Voimaharjoittelu.fi uskoo vielä mun kuntoutumiseen ja on tukenu mua vastoin käymisistä huolimatta, KIITOS SAKKE JA VIRPI !

Kohti uusia koitoksia