Turun kupeeseen Rymättylän Poikkoon on hiljattain valmistunut voimamieslajien ympärivuotiseen harjoitteluun suunnattu sali. Tatu Karhun salin nimeksi tuli Bears Strongman Training Center.  Kantavana ajatuksena on viedä voimamieslajia eteenpäin Suomessa sekä mahdollistaa mahdollisimman monelle voimamieslajin harrastajalle ympärivuotinen lajiharjoittelu mahdollisuus erittäin monipuolisella välineistöllä. Tatun omistautuminen lajille on saanut laajaa tunnustusta ja arvostusta valtakunnanlaajuisesti.

Voimamies/nais urheilu teema viikonloppu Bear`s Strongman Training Centerillä La 26.11 ja Su 27.11 Peräistentie 376 Naantali.

Järjestän vapaamuotoisen Voimamies/nais treeni/tutustumis viikonlopun kaikille lajista kiinnostuneille 26-27.11 BSTC salillani tarkoituksena mahdollistaa lajiin tutustumisen matalalla kynnyksellä tai tukemaan toiminnallista harjoittelua osana esim. crossfitt treeniä taikka vain toimintakyvyn kehittäjänä myös jo kilpaileville on varmasti jotain annettavaa lajitekniikoiden ja ohjelmoinnin yms. asioiden osalta.
Molempina päivinä sali on auki ja minä valmentajan roolissa sekä apuohjaaja tahi apuohjaajat paikalla kello 13-19 ja harjoittelu toimii sen mukaan miten harjoittelijoita tulee paikalle pyritään siihen että jokainen saisi henkilökohtaista ohjausta mahdollisimman paljon.Myös perus voimamiehen punttiharjoitteet mahdollista käydä läpi sekä erilaisia toiminnallisia harjoitteita kestävyyden ja nopeuden parantamiseksi.
Teema viikonlopun hinta on murskaavat 5 euroa päivä johon sisältyy kahvia ja pullaa ;-) Tervetuloa kaikki joukolla tutustumaan hienoon lajiimme ! 


Kalustosta löytyy Voimaharjoittelu.fi voimamiesväline arsenaali jota siis pääsee salille testaamaan, tätä kalustoahan käytetään mm. Champions Liigan voimamieskisoissa Suomessa. Lisäksi löytyy paljon itse tehtyjä sekä vuosien varrella hankittua välineistöä. Kaikki tarpeellinen löytyy ja ajan hermolla koitetaan pysyä ja hankkia välineistöä lisää jos ja kun tarve vaatii lajikirjon kehittyessä. Välineistössä on otettu huomioon sekä miehet että naiset. Kalusto on lähes kokonaan levypainoilla lastattavaa ja painon voi säätää harjoittelijan mukaan, aloittelijasta kansainvälisen tason voimamieheen.

Sali on yksityinen ja ei-kaupallinen sen perusajatuksena on vain ja ainoastaan lajin kehittäminen.Kesäisin on myös mahdollista treenata  pihalla jolloin esim. kantomatkat voivat olla pidempiä ja voi tehdä erilaisia kelkan, traktorin yms. vetoharjoitteita. Salilla treenaa nykyisin 20-30 eritasoista voimamiestä ja naista aloittelijoista pro tasoon asti ympäri Etelä-Suomea.
Valmennusapua on myös tarvittaessa saatavilla allekirjoittaneelta ja muutenkin hyviä neuvoja muilta treenaajilta. Jos mielenkiintosi heräsi niin ota yhteyttä minuun sähköpostilla karhu.67@gmail.com tai FB yksityisviestillä niin saat tarkempaa infoa käytännön asioista.
 
Tervetuloa treenaamaan ja kehittymään voimamiehenä ja -naisena !
Tatu Karhu