ELEIKO – #1 LEVYTANKO MAAILMASSA

Eleiko on dominoinut painonnosto markkinoita jo vuosikymmeniä. Todistettuaan kerta toisensa jälkeen ylivoimaisen laatunsa siellä missä levytanko joutuu kaikkein kovimmille on Eleiko tullut voimalla mukaan muihin lajeihin. Eleiko on ollut mm. Vancouverin olympialaisten ja Arnold Fitness Weekendin virallinen tanko. Suuri suosio ja ylivoimainen laatu eivät ole sattumaa:

IKUINEN TAKUU

Kaikilla Eleikon kisatangoilla on ikuinen takuu kilpakäytössä. Sen takeena ovat:

  • Made in SWE – huippuluokan ammattitaito
  • tilaustyönä tehty erikoismateriaali jota ei muilla ole
  • 1500 kilon hydraulinen testi akselille ja 2000 kilon testi tangon päille
  • laadunvalvonta ja seuranta – oma sarjanumero joka tangolle

ELEIKO on myös IPF:n, IPC:n ja IWF:n VIP sponsori !

Siksi useimmat voimanoston, painonnoston ja paralympialaisten arvokisat nostetaan Eleikon välineillä. Miksi tyytyä vähempään salilla ?

UUSI NXG SARJA !

Maailman parhaat levytangot ovat parantuneet entisestään. Jo edullisimmat XF levytangot turvataan 12 vuoden vuoden takuulla. Lue lisää.

VAIHTOTARJOUS

Kaupalliset kuntosalit, julkinen sektori ja seurat ! Vaihtakaa vanhat tangot ja levypainot sekä käsipainot Eleikon huippulaatuun. Uudista saliasi vaikka Pro Dumbell tai Vulcano Disc dumbell käsipainosarjalla ! Teemme teille vaihtotarjouksen joka kattaa kaiken aina rahtikuluihin saakka. Aloita tekemällä lista levypainoista, käsipainoista ja tangoista jotka haluaisit vaihtaa ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen sakke@voimaharjoittelu.fi.
Palaamme asiaan vaihtotarjouksen kera. Tämä tarjous lähtee 1-1 pohjalta eli yhtä uutta tankoa kohden otamme yhden vanhan vaihdossa. Uusitaan salikalustonne maailmanluokkaan !

Sakari Selkäinaho

050 5354106
sakke ( at ) voimaharjoittelu.fi

Lisätietoja: Sakari Selkäinaho, 050-5354 106, sakke@voimaharjoittelu.fi