The world’s most famous bar made even better – for the ultimate lifting experience !

Eleiko on maailman tunnetuin ja laadukkain levytanko ja levypainomerkki maailmassa. Takana on 60 vuoden kokemus painon- ja voimanostotangoista. Lähes yhtä kauan on Ruotsin Halmstadissa sijaitseva yritys ollut alan markkinajohtaja. Tänä päivänä Eleikon tuotteita myydään yli 180 maassa. Itse emoyhtiö, Eleiko AB on perustettu jo 1928.


The Eleiko Feeling
Nostajat mainitsevat säännöllisesti käsitteen ”Eleiko Feeling” tekijänä joka erottaa Eleikon muista levytangoista. Jousto-ominaisuudet, ote ja olkien pyöriminen tekevät tuntumasta käsitteen. Uudessa NxG sarjassa jokaista näistä ominaisuuksista on parannettu entisestään niin että nostaja ja levytanko ovat yksi toiminnallinen yksikkö.

Uuden sukupolven viimeistely
Uudessa linjassa yhdistyvät huippuluokan ammattitaito, suunnittelu yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa. Ruotsalainen erikoisteräs, uudistettu rakenne tangon päissä, vieläkin parempi karhennus, olkien pyöriminen tekevät Eleiko NxG tangoilla nostamisesta tasalaatuista kuormasta riippumatta.

Uusittu olkarakenne
Laakerointia on parannettu, samoin voitelua. Samoin rakenne on muutettu niin että tangon sisälle ei pääse pölyä lainkaan. Näillä muutoksilla tangon käyttöikä pitenee entisestään, kuluvat osat kestävät entistäkin kauemmin ja huollon tarve minimoituu.
Tangon päät eli olat ovat ratkaiseva tekijä käyttö mukavuuden kannalta. Tässä kohti tuotekehittelyyn käytettiin paljon aikaa, erityisesti siihen että olat pyörivät tasalaatuisesti kuormasta riippumatta. Tämä ratkaisee laadun, ei se miten olat pyörivät ilman levypainoja. NxG sarjan tangoissa rotaatio on optimaalinen, herkästi sujuva mutta vakaa.

Viimeistelty karhennus – Pitävä ote
Hyvän tangon tunnistaa myös kerhenuksesta, siitä miten hyvin ote pitää. Eleikon tangot ovat tunnettuja karhennuksesta jossa ote pitää mutta mikä ei kuitenkaan ole liian terävä. Tämä on huomioitu jokaista urheilijaa silmälläpitäen, harrastajasta huippu-urheilijaan.

Parantunut lujuus ja jousto
Erityisesti Eleikon painonnostotangot ovat tunnettuja jousto-ominaisuuksistaan ja lujuudestaan. Nämä ominaisuudet ovat usein hankala saada samaan tankoon. Eleikon erikoisterästä on parannettu entisestään ja sekä jousto että lujuus ovat korkeammalla tasolla kuin aikaisemmin. Perus ”resepti” on teräksessä edelleen sama kuin ennen mutta karkaisu ja pintakäsittely ovat parantuneet entisestään. Nämä parannukset yhdessä saavat aikaan tasalaatuisen toiminnan harjoitusliikkeestä tai kuormasta riippumatta.

Eleiko NxG – The ultimate experience
Eleikon tavoitteena on valmistaa maailman parhaat levytangot ja antaa asiakkaalle mahdollisimman hienoja käyttökokemuksia. Nämä asiat saavutetaan kehittämällä valmistusprosessin jokaista vaihetta yhteistyössä eri asiantuntijoiden ja huippu-urheilijoiden kanssa. Uudet NxG sarjan levytangot ovat yksi todiste tästä jatkuvasta kehitysprosessista. Jottei tämä jäisi pelkäksi myyntipuheeksi on takuu nostettu 12 vuoteen. Kilpakäytössä olevilla tangoilla on ikuinen takuu. 

Eleikolla ja meillä edustajina luotetaan siihen että näillä työkaluilla pääset lähemmäksi tavoitteitasi. Loppujen lopuksi sinun tuloksesi ja kokemuksesi nostajana ratkaisee. Eleiko tekee NxG sarjan myötä parhaansa valmistajana jotta sinä voit tehdä oman parhaasi urheilijana. 

Lue lisää !