Voimamies arsenaalimme vahvistuu ja monipuolistuu entisestään. Via Dolorosa kantolaite sai tulikasteensa kesällä 2017 voimamiesten Finnish Open ja SCL Finland kisoissa. Käsipainot, tukit ja koko kalustomme sai kiitosta osakseen. Seuraavaksi vuorossa ovat uusitut yoke, farmaripainot ja kehikko. 

Kausi 2019 on kohta ovella. Ota yhteyttä niin katsotaan salillesi voimamieskalusto, toiminnallinen osasto tai vain jokin yksittäinen väline kalustoa täydentämään. Tehdään joko kokonaan uusi tai vaikka edullinen vähän käytetty.

Teemme parhaamme jotta myös voimaharjoittelu saadaan Suomessa nousuun. Tuemme urheilijoita ja alan tapahtumia sekä kehitämme tuotteita useiden eri yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhteistyössä ovat olleet mukana monet tahot, mm. useat crossfit salit ja valmentajat, Champions-liigan vetäjät Ilkka Kinnusen johdolla sekä monet huippuluokan voimamiehet kuten Tomi Lotta. Viime aikoina myös Suomessa on huomattu että kaikki voimamieslajit ovat erinomaisia mihin tahansa toiminnalliseen treeniin.