SportKraft levytangot tilattavissa !

Monessa kovassa koitoksessa testatut kisatankomme saavat kiitosta osakseen, nyt päivitetyin hinnoin:

  • musta akseli ja kirkkaat olat
  • parannettu entistä pitävämpi karhennus
  • erinomainen hinta/laatu suhde
  • Super Bench Bar – testattu yli 500 kilolla

Super BP Bar.

Nyt varastossa ! Penkkitanko joka on 238cm pitkä mutta sisämitta on ”perinteinen” 132cm. Tangossa on pitemmät olat mikä helpottaa avustajien työtä huomattavasti. Samoin tangon kuormaaminen erikokoisilla levypainoilla on huomattavasti helpompaa. Tanko on läpikarhennettu, koko mitaltaan. Ote pitää nostitpa millä leveydellä hyvänsä.Kolme merkiä, yksikeskellä ja 81cm merkit. Tanko hieman paksumpi kuin tavallinen Power bar ja lisäksi pitkät hihat jäykistävät akselia. Silloin kun tangossa on rautaa yli 350 kiloa alkaa tanko taipua ja 400 kilossa se taipuu sen verran että nostot vastaavat jo suoritusta 1″ mutkatangolla verrattuna siihen että tanko pysyy täysin suorana. Tämä tanko on myös erinomainen kyykkytanko vaikka se onkin kehitetty noihin ”isoihin ykkösiin” penkkipunnerruksessa. Pysyy selässä eikä taivu liikoja. Hinta 649.00.

Lisäksi valikoimasta löytyvät edelleen vanhat tutut tangot:

SQ Bar. Kyykkytangolla on tehtiin aikanaan maailman suurin kyykky, Joonas Rantasen 575 kiloa. Tankoa on kiitelty sellaisten nimien kuin Gerry McNamara ja Andrei Malanitsev toimesta. Nyt 699.00 !


PWR Bar. Perinteinen Power bar on jo klassikko ja testattu yli 400 kilon nostoilla kyykyissä ja jopa penkissä Jani Murtomäen toimesta. Nyt 549.00 !