Tiimin urheilijat ovat menestyneet tasaiseen tahtiin eri puolilla maailmaa eri lajeissa. Harri Peltomaa hoiti tonttinsa vähintäänkin kohtuullisesti nappaamalla EM-pronssia. Seuraavassa miehen mietteitä hienosti menneen kisan tiimoilta:

31.8.2014 105kg Giants live Europes strongest man comp

Paikka: Belfast North Ireland.

Laji1. Renkaan kanto 20m+kelkanveto takaperin 20m
Lämmittelyssä kelkka tuntui aika raskaalta, mutta ei mahdottomalta. Ensin kannettava rengas oli lähinnä muodollisuus. Ja nyt itseasiaan eli sain vedettyä kelkan suurinpiirtein puoleen väliin rataa ja tiesin, että ei mennyt todellakaan niin kuin olin ajatellut. Omat kengät saattoi olla ehkä hieman liukkaat tai sit olin vaan huono. Lajisijoitus 8. tässä ja 11. ukkoa oli line upissa. Lajin jälkeen menin mietintäkävelylle kisapaikan taakse!!!!

Laji2. Max apollo avauspaino 125kg
1. 125kg ok
2. 135kg ok
3. 145kg ok
4. 155kg fail kahdesti

155kg oli aivan perkeleen lähellä ja olin suuresti pettynyt kun en saanut käsiä lukkoon. Yritin kahdesti eikä toinenkaan yritys ollut paha, sen johdosta lensin kylläkin selälleni maahan ja apollo putosi jalkojen eteen. Mikko ja Jörgen Aukland otti 155kg, meikän kanssa 145kg jakoi kaksi ukkoa elikkä sijoitus taisi olla jaettu 5.

Laji3. Autonperä maastaveto noin 280kg
Lämmittelyssä otin autonperällä noin 220kg ja tiesin, että pojat on kusessa!!! Yksi Englantilainen 340kg vetomies pommitti 9. toistoa, nokitin hänet tuloksella 11. Varoja ei jäänyt yhtään koneeseen ja tiesin, että hyvä sijoitus tulee. Loppujenlopuksi kolme jäi ilman tulosta ja muutamat veti vain yhden. Offtopic: Autonperä veto ei näemmä sovi kaikille, kun nytkin muutama 300-310kg vetäjä veti vain yhden toiston. Anyway tästä siis sija 1.

Laji 4. Etupito miekalla noin 25kg.
Kannattelin noin 55s ja tällä tuli sija 2.

Laji 5. Kehikonkanto 320kg/20m
Kehikossa oli paksut kahvat ja ounastelin sen aiheuttavan harmaita hiuksia itselle. Neljällä tiputuksella maaliin ja siinä ei ollut tarjolla kuin sija 7. tai 8.

Laji 6. Lastaus 140cm/10m (100kg keg, 135kg keg, 2*120kg ironmind säkki)
Kokonais aika oli 59s ja tällä olin oikeutettu sijaan 3.

Loppusijoitus 3.

Oli äärimmöisen tiukka kilpailu top3 sijoista, ennen viimeistä lajia olin sijalla kolme mutta vain pisteen päässä kärjestä. Voittoa siis oikein ojennettiin muttta ei kelvannut tällä kertaa. Pojat lastasi noin 5sekuntia meikää nopeammin. Kilpailu oli muutenkin äärimmäisen tasaista kun sijoitukset heitteli todella paljon kisan aikana. Itselle tämän pronssi sijan arvoa nostaa se, että olen ensimmäinen suomalainen joka on 105kg sarjan EM-kisassa mitaleilla. Totta puhuakseni osasyynä myös se että ennen suomalaisia ei ole edes ollut ko. kisassa 105kg sarjassa. Mikko Annala peesasi meikää tulemalla sijalle 8. vähän tuuria ja muutama venyminen, niin Mikko olis voinut olla muutaman pykälän korkeammalla. Hieno reissu kaikenkaikkiaan ja tuli tavattu uusia kasvoja voimamiesrintamalta.