Voimalajiliitto tulee järjestämään yhteistyökumppaneiden kanssa eri puolilla maata neljä alueellista mestaruuskilpailua. Alueina ovat Etelä, Itä, Länsi ja Pohjoinen.

Kilpailut ovat avoimet kaikille liiton jäsenille asuinpaikasta riippumatta. Mukana ovat kaikki miesten ja naisten painoluokat joka alueella. Lajien määrä kilpailuissa on 4-6 riippuen osanottajamäärästä. Kilpailijamäärän kasvaessa osan lajien jälkeen saatetaan suorittaa karsinta. Kilpailun lajit ilmoitetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, koska osanottajamäärä vaikuttaa lajimäärään. 

10.3. SVLL Vahvin mies/nainen Itä-Suomen mestaruuskilpailut, CF Kuopio, Kuopio
8.4. SVLL Vahvin mies/nainen Etelä-Suomen mestaruuskilpailut; CF Ilves, Hämeenlinna
14.4. SVLL Vahvin mies/nainen Pohjois-Suomen aluemestaruuskilpailut, CF Routa, Oulu
12.5. SVLL Vahvin mies/nainen Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut, CF East, Turku

Record Breakers – kilpailut.
Helmikuun Iisalmen kilpailujen lisäksi Record Brekersit nähdään ainakin 24.3.2018 Cumulus Resort Edenissä, Nokialla ja Crossfit Ilveksellä, Hämeenlinnassa 29.4.2018.
Kilpailuissa on sekä naisten, että miesten sarjat. Tapahtumien fb-eventit tulevat ensi viikolla ja sitä mukaan, kun tapahtumapaikat varmistuvat ja jo ilmoitettuihin kilpailuihin ilmoittautuminen avataan www.suomisport.fi – palvelussa niin ikään ensi viikolla. Kilpailuihin osallistuvilla tulee olla liiton jäsenyys voimassa allekirjoitetun antidopingsopimuksen kera viimeistään 3 kk ennen ko.kilpailua.

Jyrki Rantanen – WHEA Chairman
jyrki@unitedstrongmen.com
www.suomenvoimalajiliitto.fi
www.worldheavyeventsassociation.com
FB @unitedstrongmen
INSTA @worldheavyeventsassociation
TWITTER @worldheavyevent
YOUTUBE@World Heavy Events Association