Voimamiesten Suomen Cupin II osakilpailu – Merikarvia

Kilpailu oli Juha-Matti Järven näytöstä. Mies voitti jokaisen lajin, osan suvereeniin tyyliin jopa parastaan yrittämättä. Jesse Matilainen oli lopulta yhtä selkeä kakkonen. Tämä kaksikko oli ainoa joka selvitti luonnonhirrestä olevan tukin. Ongelma ei suinkaan ollut paino vaan tukin 47cm halkaisija. Järven kokemus oli tässä suureksi eduksi. 
Mies oli tyytyväinen päästyään pitkän jatkuneen sairastelun jälkeen takaisin tositoimiin. Vähäisemmälläkin harjoittelulla kunto on aikalailla kohdallaan. – Kestävyyttä ei ole vielä tarpeeksi, totesi mies kisan aikana.

Tulokset:

  1. Juha-Matti Järvi, 25
  2. Jesse Matilainen, 18
  3. Martti Harjapää, 9
  4. Petri Tapaninaho, 8
  5. Ville Ruuskanen, 8

Lajeina:

  1. Merimieskävely 350kg 25 metriä.
  2. Tukkipunnerrus 130kg toistokilpailu
  3. Trailerin päällä olevan jääkoneen veto valjailla (ei köyttä)
  4. Etupito 25kg
  5. Maastaveto 280kg toistoina levytangolla

 
Merikarvialla järjestetään 17.6.2017 kello 14.00 voimamiesten Suomen Cup osakilpailu. Kilpailupaikkana toimii Eumer Areena, Merikarvian Jäähalli. Kyseessä on miesten cupin järjestyksessään toinen osakilpailu. Kilpailusta valitaan SCL Finnish Openiin paras Suomalainen, jolla paikkaa ei vielä ole.
Ensimmäisestä osakilpailusta sai paikan Finnish Open kisaan kaksi kilpailijaa, Mika Törrö ja Matti Lehikoinen. Lisäksi SCL kutsui Finnish Openin viimevuotisen voittajan Gunnar Gimbutaksen mukaan.

Ilmoittautuneet:
 

Gunnar Gimbutas
Sami Kari
Veli-Pekka Kauhanen
Ville Ruuskanen
Jesse Matilainen
Petri Tapaninaho

Martti Harjapää

Juha-Matti Järvi

Kuvat: Mikko Korhonen

Kilpailussa noudatettiin Champions Liigan sääntöjä. Tukevat trikoot ja 8-vetoremmit oavt kielletty, samoin sallitaan vain yksi 7mm neopreenituki toisessa kädessä punnerruslajeissa.