SuperD Performance Tour – Huippuluokan liikkuvuus seminaari

Aika: 31.7.-2.8.2015
Paikka: Results Gym, Unit 7, 109 Urquhart Rd AB24 5NH, Aberdeen, Skotlanti
 
Donnie Thompson tulee vetämään liikkuvuus seminaarin jossa käydään nilkan, olkapään ja alaselän ongelmia. Seminaari käsittelee erityisesti liikkuvuuden lisäämistä voimantuoton näkökulmasta.
Super D on tehnyt voimanostossa historiallisen 3000 paunan yhteistuloksen ensimmäisenä maailmassa ja työskennellyt varsinkin lihashuollon parissa sellaisten huippunimien kuin Pavel Tsatsouline, Dick Hartzell, Kelly Starrett ja Louie Simmons kanssa.

Paikat menevät vauhdilla, varaa omasi nopeasti !

Nykyisin Donnie työskentelee Etelä-Carolinalaisen Progressive Sports Physiotherapy firman palveluksessa. Hän vastaa 22 laitoksen voimantuottoon ja liikkuvuuteen liittyvistä palveluista.
Hän on kehittänyt ainutlaatuisen konseptin joka koostuu levytankoharjoittelusta, vastuskumeista, kahvakuulista sekä kompressiotekniikoista. Siihen voi tutustua hänen YouTube tilillään.

Kolmipäiväinen seminaari käsittelee alaselän, olkapään ja nilkan liikkuvuutta ja osuutta voimantuotossa. Kukin alue käsitellään omana päivänään ja voit osallistua mihin haluat. Jokainen päivä on ohjelmoitu 10-14 välille. Hinta on muuten aivan naurettava, 42 puntaa päivältä. Ilmoittaudu heti !