Juha Someroja – Vuosi 2009

Yhteistyökumppanimme Juha Someroja summaa päättyneen vuoden. Vuosi 2010 tuo Juhan uusien haasteiden eteen sillä tavoite on kova – 1200 kilon yhteistulos.

Vuosi 2009 alkoi hyvin. Perusvoimareenit kulki hyvin siihen asti kun käsivarsi jouduttiin aukaseen molemmin puolin. Siitä kun päästiin sitte taas reenaileen niin oli jo ajatukset kilpailemisesta siirretty vuoteen 2010. Mut kuntoutuminen onnistu nopeampaa mitä lääkärit ja muut immeiset olivat mulle kertoneet. Ja syksyllä oli sopivasti Oulusa järjestetty kisat, johon sitte päätin lähtä kokeileen kestääkö paikat nostaa. Ja paikat kesti ja tähtäin siirrettiin Lahen fitness expo kisaan. Joka oli jo keväällä päätavoitteena. Kokoaisuutena vuosi 2009 oli oli aika vaihteleva ja paljo uusia juttuja mulle niin varusteisa kuin lihashuollosa ja muusa kuntouttamisesa

Kaikkien tapaturmien ja “häsellysten” summana Jalkakyykky parani 20kg (440kg), penkkipunnerrus 5kg (350kg) ja maastaveto 12,5kg (365kg). Yhteistulos sitte paranikin jo peräti 55kg (1135kg).Juha on mukana myös maastanosto kampanjassamme. DVD kansi ja tammikuussa myyntiin tuleva T-paita on muokattu Juhan nostyoista otetuista kuvista.

Vuoden 2009 reenit sisälsi paljon kuntouttavaa reeniä ja kisoihin valmistautumiset mentiin aikalailla tuntuman mukaan. 2009 reeneisä toimi tai ainakin parempaan suuntaan meni palauttavat ja kuntouttavat reenit. Ja niihin panostetaan vielä enemmän tai ainaki yritetäänJ. Kisaan valmistautumiset taas meni miten meni ja jälleen kerran kiloja jäi salille joka lajisa kymmeniä kiloja. Kisa valmistautumista sotki jonnin verran uudet varusteet ja niillä nostamisen opettelu. Mut ens vuonna ei tarvi niitä miettiä vaan saa ihan keskittyä olennaiseen eli nostamiseen.

Aikasempien vuosien tavoite oli et saan vedon toimiin kisoisa ja sitä myöten saamaan yhteistulokseen kiloja lisää. Nyt näyttää et veto alkaa oleen varmin nosto muoto ja raudat liikkuu 360 kilon molemmin puoli. Ja kun ny tuo veto kulkee niin ens vuoden tavoitteet on asetettu korkealle eli 1200kg:n yhteistulos!!! Yksittäis lajeissa tavoitteet on rikkoa GPC-liiton kyykyn ME (469kg), penkin ME (350kg) ja vedossa 380kiloa saada kiskottua ylös asti vuonna 2010.

Reenejä muutetaan sen verran et nopeus reenit pysyy mukana koko ajan. Maastavetoa alan reenaan enemmän keskitetysti. Kyykysä mennää vanhoja ohjelmia sivuten ja penkisä palataan vuoteen 2006.

Mitään kauhean uutta ei tulla näkemään mut joskus voi nähä mut venyttelemäsä ja heiluttelevan pelkkää jumppa keppiäJ. Eli vuonna 2010 panostetaan lihashuoltoon.

Tämän hetkisen tulos parannusten takana on, ikävä myöntää totuus, Titanin nostokamppeet. Mies ei juuri viime vuonna kehittynyL. VoimaharjoitteluTEAMIN kautta saadut TITANIN varusteet ja Activ lab:in lisäravineet (WHEY GAINER, CREASHOT, BETA-ALANINE,GLUTAMINE3,AMINOEGZO,MONIVITAMIINI) ovat edes auttaneet nopeaan paluuseen kirurgin pöydältä nostolavoille. Näillä yhteistyökumppaneilla mennää vuoteen 2010 luottavaisin mielin.
Tavoitteisiin on päästävä ja tällä hetkellä se ei ole ku miehestä kiinni, kaikki muu on kunnossa, KIITOS SAKKE ja VOIMAHARJOITTELU.fi

Voima olkoon kanssamme !

Juha “somppi” Someroja