Uskollinen asiakkaamme Teemu Jokinen muistutti tekstiviestillä historiallisesta hetkessä. Tulos nostettiin Aki Valon järjestämissä FPO:n penkki ja veto SM-kisoissa päivälleen 11 vuotta sitten. Tekijänä JM Blakley ja paikka Töölön Kisahalli. JM oli aikanaan yksi penkkipunnerruksen suurista nimistä tehden huippuloksia neljässä eri painoluokassa 100-kiloisista ylöspäin. Paras tulos oli 331 kiloa, vuodelta 2001.

JM edusti Westside Barbell klubia tyylillä ja oli pidetty vieras missä tahansa kisoissa hän mukana olikin. Ensimmäinen Suomen vierailu oli vuotta aikaisemmin Fitness EXPOssa ja JM vetikin Kulttuuritalon ala-aulan aivan täyteen jo pari tuntia ennen kisan alkua. Mies kehitti myös ”oman” JM Press harjoitusliikkeen jota tehdään tänäkin päivänä. Hän kehitti yliopisto-opintojensa ohessa tavoitteenaan liike joka kehittää ojentajalihasta lajinomaisesti ja tasapuolisesti.

Seuraava kysymys on luonnollisesti se kuka nostaa ensimmäisenä suomalaisena 300 penkistä ilman paitaa ? Salilla tempun on tehnyt monikin mutta kuka ehtii ensimmäisenä virallisissa kisoissa. Uskon että vastaus löytyy jo tänä keväänä.